Umran Oto Ekspertiz Baskı Balata Beceriksizliği

15 Şubat 2024 23:524.648

14.02.2024 tarihinde kurumsal firma olarak kendini tanıtan Umran Oto Expertiz Antalya Kepez şubesine detaylı ekspertiz yapılması için 5.000 TL ödeme yaptım. Ekspertiz raporunda baskı balata ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış, durumun iyi ya da kötü olduğu belirtilmemiştir. Ekspertize alınan aracın baskı balata sorunu rapora yansıtılmadı. Ekspertizden çıkıp noter satışını yaptıktan sonra Antalya'dan Denizli'ye dönerken yaklaşık 40-50 km sonra, aracın gaz verdiğimde hızlanmadığını fark ettim. 15.02.2024 tarihinde aracı Denizli'de 4-5 farklı oto tamircisine götürdüğümde, sorunun baskı balatadan kaynaklandığı ve değiştirilmesi gerektiği söylendi. Ekspertiz yapılmasının amacı, bana garanti verilmesi değil, ileride ya da şu anda ortaya çıkabilecek arızaları ve sorunları belirlemekti. Ancak ekspertiz raporunda bu sorunla ilgili hiçbir bilgi verilmedi ve yazılmadı. Umran Oto Expertiz genel merkeziyle görüştüğümde, sorunun kendilerinden kaynaklanmadığı, test aşamasında herhangi bir sorun olmadığı, kullanıcı hatası olduğu ifade edildi. Anlaşılan o ki, Umran Oto Expertiz her parayı verene isim hakkını verip insanları mağdur ediyor. Gerekenin acilen yapılmasını, gerekirse tamir ve değişim masraflarının karşılanmasını talep ediyorum. Umran Oto Expertiz Kepez bayisinden beklenmeyen bir hareket ve kusurdu. Burada olduğu gibi, gereken tüm mercilere şikayetlerimi ivedilikle devam ettireceğim.

19 Şubat 2024 10:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli müşterimiz, almış olduğunuz hizmetten dolayı hissetmiş olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Memnuniyetinizi sağlamak ve bildiriminizi teşekküre dönüştürmek adına en kısa sürede size dönüş sağlayacağız.

19 Şubat 2024 10:56

Tolga Bey merhaba; Yaşamız olduğunuz deneyim hakkında üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ekspertiz sırasında yapılan kontrollerin anlık olarak yapıldığını belirtmek isteriz. Tarafınızla yapılan görüşme sonucunda, oluşan baskı balata arızasının anlık gelişmiş olduğu ilk kullanımınızda bir sorun yaşamadığınızı tarafımıza belirtmiştiniz. Ekspertiz sırasında yapılan kontrollerde, aracınızın ilk kalkışı sırasında titreme , debriyaj pedalında kavrama noktasının uzaması, vites geçişlerinde takılma yada vites değişimi yapılamaması gibi sorunların olması halinde ekspertiz raporunda not alınarak tarafınıza durum hakkında bilgi verilebilirdi ancak, ekspertiz sırasında aracınızda vites geçişlerinde sorun olmadığı, debriyaj pedalında kavrama noktasında sorun olmadığı ve ilk kalkış sırasında titreme sorunlarının olmadığı belirtilmiş ve aracı kendinizde kullanarak ilk kullandığınız sırada bu sorunların olmadığını beyan etmiştiniz. Yaşanan sorun hakkında Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Merkezleri olarak sorumlu tutulamayacağımızı belirtmek isteriz.

Tolga
19 Şubat 2024 15:28

Ben aracı ilk kullandığımda böyle bir sorun olmadı diye beyan etmedim ayrıca experden çıkınca notere giderken de ben kullanmadım noter yapıp plaka çıkardıktan sonra Antalya merkez trafiğinden çıkarken fark ettim Trafik yoğunluğundan aracın hızı yükselemedi Aracımda şu anda da titreme veya debriyaj kavramasının uzaması gibi bir problem yok zaten Araca gaz verildiğinde 2 bin 2.5 devirden sonra baskı balata kaçırıyor zaten aracı şu an kullanmıyorum kepezde expere girdiği km belli şu anki km belli 250 km yol yaptı Acaba 250 km bu baskı balata bu hale gelir mi gelmez mi kullanıcı hatası var mı yok mu bunun cevabını yetkili kişilere bırakmak lazım verdiğim 5 bin tl çöp oldu Emin olun ki şimdiden müşteri kaybetmeye başladınız bile bugün 2 kişi araç alacak ve iki kişiyede bu olayı anlattım farklı eksperleri tavsiye ettim Üzülerek siz şunu söylemeliyim ki bir ildeki bir ustanızın hatasını tüm Türkiye'deki şubeleriniz çekiyor maalesef Exper ücretimin geri ödenmemesi veya masraflarımın karşılanmaması durumunda hakkımı sonuna kadar arayacağım

Umran Oto Ekspertiz Yazılmayan Baskı Balata Sorunu

7 Ağustos 2023 21:163.945

"Şikayet departmanından Talha beye yardımcı olmaya çalışıp konuyla ilgilendiği için teşekkürler:)"

Umran Oto Ekspertiz Araç Ekspertiz Hizmetinden Beklentiler Ve Yaşanan Hayal Kırıklığı

30 Mart 2024 13:434.326

"Genel merkez yetkilisi Talha bey özel olarak aradı beni. Kendisi detaylı şekilde dinledi ve olayı teraziye koydu bayiyle durumla ilgili görüşme sağlayacaklarını ve ücret iadesi yapacaklarını ilettiler. Nazik şekilde özür diledi Talha bey ve ısrarla ne zaman dilerseniz ekspertiz için yardımcı olmak isteriz diye belirtti. Kendisine naifliyi ve profesyonelliği adına teşekkür ediyorum"

Umran Oto Ekspertiz Şikayeti

26 Şubat 2025 18:274.309

07.04.2024'de Antalya Kepez ümran oto ekspertiz yapılan hizmet sonucunda 2014 model Clio marka aracı yapılan Exper sonuc...

1 Destek

Umran Oto Ekspertiz Raporundaki Hatalar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

19 Ekim 2024 12:362.284

Mutlu Oto Ekspertiz Servis Hiz. Ltd. Şti. Muratpaşa Ümran Oto Ekspertiz'e ait bu şubeden 02-10-24 tarihinde Umran Oto ma...

Tümünü Gör
Umran Oto Ekspertiz Sonrası Arıza Yapan Araç Ve Çekici Sorunu!

Umran OtoEkspertiz Sonrası Arıza Yapan Araç Ve Çekici Sorunu!

Ömer
Umran Oto Ekspertiz Yanıltmacası!

Umran OtoEkspertiz Yanıltmacası!

Mert
Umran Oto Ekspertiz Mağduru!

Umran OtoEkspertiz Mağduru!

Cem