Uludağ Elektrik Dağıtım Elektrik Direği Balkona Yakın

Demirtaş Barbaros Mahallesinde elektrik direğindeki kabloları yer alma çalışması yapılmaktaydı. Bu çalışmada binamızın balkonuna yakın mesafeye elektrik direği konuldu. Bütün bina sakinleri olarak bu durumdan şikayetçiyiz. Binanın daha geniş bir duvarı varken neden balkon olan yere direk yerleştirildi. Yoksa direk yerleşimine alt kattaki market sahiplerimi karıştı. Bu mağduriyetin giderilmesini bekliyoruz. Evlerimiz güvenli değildir

18 Nisan 2024 00:54

Direkt balkonun dibine dikildi. Güvenlik açığı vardır. Daha önce de şikayet ettik. Ama bir gelişme olmadı. Evime hırsız girerse bunun sorumluluğunu alabilecek misiniz. Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır. Gereğini bir an önce yapın

Eki aç
25 Mart 2024 21:30 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Sayın Uğur Ç., Söz konusu talebiniz ile ilgili olarak tarafınızla iletişim kurulmuş olup, DU-12079355 numaralı talep kaydı ile işlemleriniz başlatılmıştır. Sonuçlanması halinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi akşamlar dileriz.

Uğur
18 Nisan 2024 00:50

Herhangi bir gelişme olmamıştır. Bu resmen hırsıza davetiye çıkarmaktır. Her gün tedirgin olarak balkon kapılarını kilitliyoruz. Bu direğin yerinin değiştirilmesi gerekiyor

22 Nisan 2024 16:09

Sayın Uğur Ç., Söz konusu talebinizle ilgili olarak yapılan incelemede, aydınlatma ve enerji taleplerini karşılamak için dikilen direğin kamusal alana dikildiği ve gerekli emniyet mesafelerine dikkat edildiği görülmektedir. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

UEDAŞ Hizmet Hakkında

16 Mayıs 2024 21:541.050

Merhaba, bulunduğum beldenin Cumhuriyet Mahallesi Güllük Yolu 11. Sokak Balkaya Blok'ta ikamet etmekteyim. Son bir yılda...

UEDAŞ Hizmet Hakkında

16 Aralık 2023 21:34230

"Açıkçası bu kadar kısa sürede geri dönüş alacağımı düşünmüyordum konu ile alakalı en kısa sürede çalışma yapılacağının sözünü aldım umarım öyle olur şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻"

Elektrik Direği Tehlikesi Ve UEDAŞ'a Acil Çağrı

Bayraktepe Mahallesi, Seçim Sokak'ta bulunan bir elektrik direği, eve doğru yatmış vaziyette ve bu durum uzun süredir de...

Tümünü Gör
Uludağ Elektrik Dağıtım Açık Kablolar Trafo Önünde

Uludağ ElektrikDağıtım Açık Kablolar Trafo Önünde

Adem
Uludağ Elektrik Dağıtım Elektrik Direği Eksikliği Ve Arızası

Uludağ ElektrikDağıtım Elektrik Direği Eksikliği Ve Arızası

Bestse
Uludağ Elektrik Dağıtım Yüksek Voltaj Sonunda Yanan Cihazlarım!

Uludağ ElektrikDağıtım Yüksek Voltaj Sonunda Yanan Cihazlarım!

Adil
Çınarcık Teşvikiye Karşıyaka Mahallesi Çamlık Sok Her Gün Elektrik Kesik

ÇınarcıkTeşvikiye Karşıyaka Mahallesi Çamlık Sok Her Gün Elektrik Kesik

Kaan
Uludağ Elektrik Dağıtım Can Ve Mal Güvenliğini Tehlikeye Atıyor!

Uludağ ElektrikDağıtım Can Ve Mal Güvenliğini Tehlikeye Atıyor!

Kaan
Uludağ Elektrik Dağıtım Sokak Lambaları Yanmıyor!

Uludağ ElektrikDağıtım Sokak Lambaları Yanmıyor!

Feyzullah