Gökhan sonuçtan çok memnun

Kronik Raf Kapağı Sorunu Uğur Derin Dondurucu Ued 7238

Kronik Raf Kapağı Sorunu Uğur Derin Dondurucu Ued 7238
19 Temmuz 2024 21:00
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Ancak o pimler kısa. Ürün ağacında bir değişiklik yaparsanız satış sonrası hem ekiplerin hem bayileri hem de biz müşterilerin üzerinden büyük yük kalkar.”

Ued 7238 7 bölmeli Uğur Derin Dondurucumuzun üstten 2. Rafın kapağı kapısı açılır açılmaz düşüp kırıldı. Kapak muhtemelen pimi oturmadığı için düşmüş. Çünkü aynı raf kapağı ile ilgili birçok şikayet var. Ancak genel merkezleri "şikayet hakkınız saklı" diyerek garanti kapsamında yardımcı olmuyor. Gaziantep Servisi 650 TL istiyor. Mağdur olduk. Kapaksız çalışınca sorun olmaması için fişini çekip boşaltıp iade etmeyi ve para iadesi istemeyi düşünüyorum.

22 Temmuz 2024 08:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Gökhan
Gökhan
07 Ekim 2024 10:00

İlknur sonuçtan çok memnun

28 Mayıs 2024 13:25
"Ugur ailesine çok teşekkür ederim. Markadan ve ürünlerinden çok memnunum. Şikayetim çok kısa sure içinde hemen çözüldü. Ücretsiz değişim yapıldı. Hepinize isinizde başarılar diliyorum"
Nail sonuçtan memnun değil

05 Temmuz 2024 22:33
Uğur Soğutma Garanti Kapsamında Olmayan Kapı Kolu Mağduriyeti
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 15:44
Uğur Soğutma Ued 7246 Derin Dondurucu Kapı Kulpu Kırılması Mağduriyeti
Uğur Soğutma Ued 7246 Derin Dondurucu Kapı Kulpu Kırılması Mağduriyeti
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

7 Kapaklı Derin Dondurucunun Kapağı Kırıldı, Garanti Kapsamı Uygulanmıyor

09 Haziran 2025 14:14