Selda sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Uğur Okulları Para İade

21 Şubat 2024 12:30

Dört yıl önce Kartal Uğur Okullarına kaydımı yaptırdım, ancak geçen dört yılda fark ettim ki okul, ilk kayıt günü bana verdiği hiçbir sözü tutmadı. Örneğin, buz pisti gibi vaatlerde bulunup çocukların İngilizce ödevlerinin yapılması aşamasında velilerden çıktı alınmasını istemeleri, yılın başında müzik kitabı için ayrıca para talep etmeleri gibi durumlarla karşılaştık. Ayrıca, çocukların saat 11:30'da öğle yemeği yediğini hiçbir özel okulda duymadım. Bunlar yaşadığımız olaylardan sadece birkaçı. 2024-2025 eğitim yılı için kaydımı yeniledim ancak 19 Ocak'ta iptal için başvurdum ve tam bir aydır para iademi alamadım. Sözleşmede yazan yasal sürenin dolmasını beklediklerini söylüyorlar. İşin garip yanı, her detayın hesabını yapan bu kişilerin, insanların paralarını haksız yere elinde tutuyor olmaları ve kurum olarak bunu bir başarı olarak görmeleri. Kampüse ilk adım attığım güne üzülüyorum. Eğitim sektöründe de bu tür durumlarla karşılaşmak çok üzüntü verici.

Selda
Selda
21 Şubat 2024 19:12

Ayrıca 3 sınıf beden eğitiminde branjlaşma olacak dediler olmadı, müzik dersinde beanjlaşma olacak dediler olmadı yani kısacası kayıt esnasında 3 yıl önce iletilen şeyler yapılmadı.

23 Şubat 2024 09:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Selda S. Bildirmiş olduğunuz konu yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla

Özlem
Özlem

Merhaba! Biz de kayıt için gidecektik o kadar mı kötü :(

Türker sonuçtan memnun değil

15 Ekim 2023 21:26