Duygu sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 15:51

Edirne Erasta Süperkids mağazasından kızıma 15.11.2024'te Ugg marka botu 8599,00 TL'ye aldım. Kızım ayakkabıyı sadece okulda 12 gün giydi ve ayakkabının önleri yırtıldı. Çocuk ayakkabısı olarak üretilen ve yüksek fiyata satılan ürünün bu kadar dayanıksız olması tamamen markanın hatasıdır. Durumu Superkids mağazasına ilettik ve onlar da incelemeye gönderdi. Yaklaşık 15 gün sonra red cevabı aldım. Firma, 2. defa tekrar gönderebilirsiniz dedi ve tekrar gönderdik. Ancak yine yaklaşık 20 gün sonra ürüne red cevabı geldi ve ayakkabıyı geri aldım. Kızıma çok severek, kalitesine güvenerek 2 kış giyer diye aldığımız ayakkabıyı sadece 12 gün giyebildi ve yırtıldı. Bu ayakkabı ile top oynanmadı, herhangi bir darbe almadı, sadece korunaklı okul ortamında giyildi. Aldığımız yer ilgili davranırken Ugg firması mağduriyetimizi gidermedi. Bu hayat şartlarında da bu kadar pahalıya satılan ayakkabının bu kadar kısa sürede yırtılması kabul edilemez. Markanın bu konuda duyarsız olmasını ve mağduriyeti gidermemesini kabul etmiyorum. Bu konuda markanın mağduriyeti gidermesini bekliyorum.

18 Ocak 2025 13:06

15 Kasım 2023 22:16
Superfitturkiye.com FLO Ve Superfit Memnuniyetsizliği
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 23:16
Nişantaşı Shoes İnternetten Satın Alınan Botların Kalite Problemi Ve İade Süreci
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Super Fit Superfit Marka Bot Ve Kanaat Kundura Mağazası

25 Aralık 2023 10:08