Ubit Platformu Uygulaması Denilen Sistem

Salih
04 Mayıs 2023 14:18

Bir çok arkadaşlar benim gibi aldanmış devletimiz buna el atması gerekiyor çok sıkıntılı bir sistem kurmuşlar kanmamak elde değil... 😞 Ubit uygulaması USDT alım satım borsası değil. Piyasada Ponzi olarak bilinen uygulamalara kurbanların para yatırıp çekmelerini organize ediyor. Bu işlemleri Ubit kullanıcılarına, Ubit tüccarı diye adlandırılan kullanıcılara ubit kullanıcıları kendi banka hesaplarını kullanarak sözde USDT alıp satıyorlar. Aslında ise siz USDT sattığınızı sanırken Ponzi uygulamalarına üyelerinin para yatırmasını sağlıyorlar. Kısaca aracılık yapıp sizin üzerinizden insanlar yanıltılıyor. Banka hesaplarım bloke olunca fark ettim.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Alper

Merhaba arkadaşlar Google Play'de ubit P2P uygulaması ile ilgili son durumlar nedir. Biz 2022 de kripto al satı yapıyoruz sanarken neler olduğunu banka hesabıma bloke geldikten sonra bankaya gidip araştırınca anladım. 2022 yılında Gerekli yerlere bende şikayet ettim. Bizi şikayet edenlerden biz daha çok mağdur duruma düştük. Maddi manevi çok zarar gördük. Halen ifadeye çağırılıyorum. Kimse ile bir iletişimimiz olmadan uygulama yüzünden suçtan zarar gördük. Ubit ve bizden alıcı olanların girdiği sistemler hepsi bunların yönetimindeymiş. İfadeye gittiğimde farklı farklı site isimleri gördüm. Kovuşturmaya yer yoktur ile sonuçlanan dosyalarımda benim gibi ubit kullanan çok kişinin mağdur olduğunu gördüm. Allah yardımcımız olsun biz kendi yatırımımızla kripto al sat yapalım derken uygulama kurbanı olduk. Umarım kimse zarar görmeden bu dosyalar kapanır. Benim ağırıma gidiyor böyle bir duruma düşmek kul hakkına girmiş gibi ifade verip kendimi olayları anlatmaya çalışmaktan psikolojim bozuldu artık.

Talk
Talk

Şu ana kadar 2 şikayetçi geldi bana da 3000 TL ve 600 TL için 50 bin tl masrafları oldu bana

Alper

2022 dosyalara sanırım yeni sıra gelmiş son karakola ifadeye gittiğimde başka var mı diye sordum 20 tane gelecek gözüküyor dedi moralim altüst oldu ifadelerimdede tüm olayı en baştan anlattığım bir yazı ile ve takipsizlik ile sonuçlanan dosyalarıda ekliyorum. Şikayet bakan savcının durumu anlaması için davaya dönüşmemesi için her şeyi anlatmaya çalışıyorum umarım bizi anlarlar. Sizin durumlar nasıl kaç ifade verdiniz sonuçlanan var mı

Alper

3 tane takipsizlik geldi hatta ben olayı ilk fark ettiğimde bende siber suçlara ve adliyeye gidip şikayetçi oldum uygulamadan ve kimler yönetiyorsa diye ona da takipsizlik verdiler verilen sürede itiraz ettim ona da red verdiler. 1 dava çıktı bunca zorlukta avukat tutmak zorunda kaldım nisanı bekliyorum şimdi. Umarım bizi anlarlar ailem çocuğum var kötü düşünmek istemiyorum. Sonuçta biz kimse ile iletişime geçmedik kimseyi kandırmadık uygulama kripto alıcısı diye karşımıza kimi çıkardı ise kriptomuzu ona sattık başka hiçbir şey yapmadık. Onların yatırım uygulaması ile bizim uygulama iş birliği içinde insanları birbirine düşürdü

Alper

1 tane davam Nisan'da belli olacak birçok ifade verdim kovuşturmaya yer yok diye sonuçlananda var umarım bizi anlarlar hepimiz uygulama mağduruyuz can sıkıntısı ile bekliyorum. Maddi manevi çok zarar ettik umarım bizi anlarlar biz Google Play'de uygulamalar güvenli sanıp ubiti kullandık başımıza neler geldi.

Eyyüp
Eyyüp

Aynı sorunu ben de yaşıyor davası sonuçlanan falan yok mu