Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Twins (İkizler) Kalıcı Makyaj Twins İkizler Özensiz Ve Kalitesiz Boya Mikroblading

25 Haziran 2024 22:39

Merhaba, ben de bayramdan önce kaş ve dipliner için gittim, çok pişmanım. Kaşıma ilk önce mikroblading yapıldı, sonra da tutmadı dediler. Üzerine pudralama yapıldı, kaşım gri bir ton aldı. İkinci rötuş yapılmasına rağmen kaş modelim; bir tanesi C şeklinde, diğeri farklı bir model oldu. Daha önce başka bir yere yaptırdığım diplinerın üzerine babyliner adı altında çok farklı ve şekilsiz bir dipliner yapıldı. Bir gözümün üstü açık, diğeri koyu renk oldu. Boya çok kalitesizdi. Özellikle başka bir şehirden Ankara'ya gittim, Instagram hesaplarındaki modeller güzel diye ama maalesef 6000 TL boşa gitti. İkizlerin hoşgörü ve samimiyetine diyeceğim yok. Bana yapılan işlem özensizdi ve verdiğim paraya değmezdi. Şimdi bir de sildirmek için uğraşacağım.

Twins
Twins

Konuşma ve davranışlarında tutarsızlığınız ile başlamak istiyorum yoruma problemi çözdüğümüz halde yorumu kaldırmadınız başka bir merkezde yapılan hatalı işlemleri şehir dışından geldiğiniz için zamanınız olmadığı için sildirme yapmadan düzeltmemizi istediniz olması gereken yapılmıştır çünkü zaten altında farklı tonlar da bilen vardı hatalar vardı zamanınız ve yakın olmadığınız için sildirme yapmadan düzeltme istediğiniz olması gereken dediğim gibi yapıldı yine de uzatmamak adına ücreti iade ettik yorumu kaldırmaz sözünüzü tutmadınız ve ilk halinden daha iyi bir görüntüde olduğunuzu ve aynaya her baktığınızda emeğinize hakkımızı hatırlayın artık vicdanına kalmış 25 yıldır sektördeyiz her pirincin içinde taş olur 👍

Özlem
Özlem

Şu an yazdığınız yorumun hepsi yalan. Ben başka şehirden geldim doğru sizle kaşım hakkında görüşme yapmadan ücret alındı benden. Bana asla kaşımla ilgili ne sildirme ne farklı hiçbir yorum yapılmadan hemen kaşıma işlem ve dipliner adı altında şekilsiz soluk renkli işlem yaptınız. İşlemden memnun kalmadım, çok defa aramama rağmen cevap almamakla birlikte parayı da asla iade etmeyiz dediniz. Ben yasal yollara başvurarak Mahkeme kararıyla 1 yıl sonra paramın değeri düşmüş olarak aldım. Ben doğruları yazdığım için buradan yorumu silmek zorunda değilim bana yüzden tutarsız diye hitap edemezsiniz. Önce yaptığınız hatalı işlemin arkasında durmayı öğrenin. Bu yorum önce iade etmediğiniz paramın sonrasında mahkeme zoruyla aldığımdan bunu sindirememiş olabilir misiniz?

Melis sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 10:04
Suzan Yılmaz Beauty Salon Fiyaskosu
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Derin Güzellik Salonu Kaş Uygulamasında Hayal Kırıklığı Ve Hijyen Sorunları

13 Şubat 2025 12:55