Gökmen sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 11:33

Geçtiğimiz ay aldığım TVS Jüpiter 125 motorumda 2. Haftadan dış aksamlarda problemler görmeye başladım. (Daha ilk bakıma bile girmedi 340 km'de.) Nikelaj parçaların hepsi kendi kendine ya çatladı ya da kırıldı. Motor gereğinden fazla titreşimli çalışıyor bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Kaporta kısmında da stop üstündeki plastik parçada benim gördüğüm bir çatlak meydana geldi ve en önemlisi stopun alt kısmındaki plastik parça motoru bezle silerken bağlantı yerinden kopup elimde kaldı. Bildiğiniz montajlarken vida çok sıkılıp bağlantı yeri kırılmış o şekilde bırakmışlar. Montaj hatalarını saymıyorum bile fakat bu kadarını da beklemiyordum. Ayrıca direksiyonu çevirirken gacırtı sesi, sürüşte direksiyondan gelen şıkırtı sesi, arka frene basınca stop lambasının yanık kalması vs. Hadi bunlar basit şeyler bunları da geçtim. Teslim aldığım bayinin yetkili servisine rodajını sordum bunlarda rodaj olmuyor yanıtını aldım. Doğruluğunu bilmiyorum, rodaj yapıyorum. Yani bu gidişle motosikletin parçaları elimde kalacak herhalde. Özellikle nikelaj parçalar un ufak olacak gibi duruyor yani bu kadar tel maşa olmaması lazım. En son o plastik parça elimde kalınca sabrım taştı artık maalesef. Tüm bu mağduriyetlerim nasıl giderilir nereden çözülürse çözülmesi lazım yoksa gerekli yerlere başvurumu yapacağım. 0 motosiklette bunları görmek çok can sıkıcı motordan markadan soğudum vallahi.

27 Kasım 2023 16:56 (Şikayetten 5 saat sonra)
27 Kasım 2023 18:32

İnşallah

Tvs Motor Sıfır Motosikletin Ön Takımından Sürekli Ses Geliyor

19 Ağustos 2025 12:02

Tvs Motor Jüpiter 125 Stop Etme Sorunu

12 Ocak 2024 03:48
Seydi sonuçtan hiç memnun değil

TVS Jupiter 125 İle M****** Servis Kabusu

20 Şubat 2025 17:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 19:47

Tvs Motor Montaj Hatası Ve Gevşeyen Vidalar.

19 Eylül 2023 09:37