Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Siteler Tüzel Mobilya Şikayeti

Ankara Siteler Tüzel Mobilya Şikayeti
21 Temmuz 2023 10:14

Ankara tüzel mobilya şikayeti

Merhaba, Ankara Siteler'de tüzel mobilya'dan tüm salon, oturma odası ve yatak odası takımlarımı aldım. Şikayetlerime destek verilmediği ve geçiştirildiği için buraya yazıyorum:

- en önemli şikayet: bazanın demirleri çok ince. Öyle ki ayağınız ile yamultup şekil verebilirsiniz. Emniyet kemeri açık iken yatağı kapattım. Kapatmak benim hatam ancak demir o kadar ince ki emniyet kemerini tutmadı ve eğrildi. Tamir için ilk fiyat istediğimizde 1000 TL deyip daha sonra 2500 TL'ye çıkarıldı.

- Mobilyalar ilk geldiğinde seçtiğimiz renk değildi, bambaşka bir renk geldi. Tekrar değiştirdiler ancak düğün zamanı doğru mobilyanın gelmesini haftalarca beklemek zorunda kaldık

- Tüm aynalar ve aynaların etrafındaki bronz yerler minimum 4 cm'lik uzun uzun çizik içinde geldi. Firmaya ilettiğimizde mağazada da öyleydi çiziksiz olmaz zaten denilerek reddedildi. Taşıma esnasında bir jelatin kullanılsa çizilmezdi

- Salon koltuklarının ayakları dengeli değil; oturup kalktıkça tıngırdıyor

- Yatak odası takımının LED ışıkları hemen bozuldu, ara ara karartı halinde yanıyor

- Oturma odası l koltuğun altındaki zımbalar açık bir şekilde bırakılmış. El ve ayak geldiğinde kesiyor. Ayrıca dikiş yerleri yarım dikilmiş; alttaki birleşim yerleri görünüyor

- Salon takımının kol koyma kenarlarında kumasın altı direkt gövde. Arada hiçbir sünger kullanılmamış. Kısa zamanda kumaş yıpranacaktır

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 14:01
Ankara Siteler Ak Mobilya Teşhir Ürün Gönderimi, Montaj Sorunu
Ankara Siteler Ak Mobilya Teşhir Ürün Gönderimi, Montaj Sorunu
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Ada Mobel Ankara Siteler Mobilya

27 Temmuz 2024 21:07
Selda sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 10:07

05 Ağustos 2023 23:04
Ankara Mobilya (Erzurum) Ankara Mobilyadan Aldığımız Koltuklar Kırık Ve Ayakları Eksik Geldi

Hisar Furniture Teslimat Gecikmesi Ve Mağduriyet Yaşatan Süreç

07 Ekim 2025 23:43