Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Ada Mobel Ankara Siteler Mobilya

27 Temmuz 2024 21:07

2023 Aralık ayında Ankara Siteler Ada Mobilya mağazalarından oturma, yatak odası, masa takımı satın aldık. Alırken teslim tarihinde gecikme istemiyoruz, hiçbir sıkıntı yaşanmasını istemiyoruz diye söylediğimizde sözler verildi sıkıntı yaşanmıyor bizde denildi. Teslim zamanı geldiğinde iki üç gün önce bizi arayıp malzeme eksik teslim edemeyeceklerini söylediler, bir hafta sonra getiririz dediler bir hafta geçti sadece konsol eksik onu da düğününüzden sonraki gün getiririz dediler neyse tamam dedik sıkıntı yok. Geldikleri gün ise yatak odasının komple olmadığını bir yanlışlık olduğunu söylediler. İki güne konsolu ve yatak odası da getireceğiz dediler. İki gün sonra sadece yatak odasıyla geldiler yine konsol eksikti ve üstüne bizden ekstra kurulum ücreti istediler. Bu sefer konsolu iptal edin istemiyoruz paramızı iade edin dedik tamam iade ederiz haber vereceğiz dediler aradan 3 hafta geçti ne geri dönüş oldu ne de paramız iade edildi. Bizi aşırı mağdur eden sözünün arkasında asla durmayan bir firma. Bir olur iki olur anlarım ama her seferinde mağduriyet yaşattılar. Hiçbir şekilde memnun değilim param da iade edilmediği takdirde gerekli yerlere başvuracağım. Gereğinin acilen yapılmasını istiyorum.

23 Ağustos 2024 23:49

07 Ekim 2025 23:43
Hisar Furniture Teslimat Gecikmesi Ve Mağduriyet Yaşatan Süreç

25 Eylül 2023 11:58
Utku sonuçtan hiç memnun değil

Hometime Concept Hometime CONSEPT (SOSYAL Medya) Hometime (SİTELER/Ankara Mağaza)

14 Mart 2024 20:21