Samet sonuçtan hiç memnun değil

Yine Tüvtürk Yine Bela

Yine Tüvtürk Yine Bela
29 Temmuz 2024 19:38

Başka istasyonlarda kusur görülmeyen park kliması, Gebze Tüvtürk muayene istasyonunda kusur oldu. Muayene giriş esnasında klimanın ağır kusur olduğunu söylediler. Biz de muayeneyi iptal ettirip para iadesi aldık. Aynı yerde bulunan başka bir ağır vasıta park klimalı Tuzla istasyonunda muayeneye girdiğini ve orada sorun olmadığını söyledi. Şimdi ben aracın yattığına mı kızayım, bunun kapıda söylenmesine mi kızayım, kaybettiğim paraya mı kızayım? Kısacası artık bu Tüvtürk, kendi paramızla bizi rezil etmeye devam ediyor. Bu mesaja dönüş olmasın, çünkü bu ayıp bizzat Tüvtürk'e ait. Bunun telafisi olmaz. Hakkım da asılı. Bundan sonra da her muayenede istasyonda problem yapmazsam insan değilim. Madem para veriyoruz, en ufak kusuru bana açıklayacak. Bu bundan kaynaklı oluyor, hatta kamyonun altına yatıp bizzat gösterecek. Yeterli ve ikna olmazsam fotoğraflayıp bana fotoğrafları gönderecek. Bu saatten sonra muayene ücretinin hakkını misliyle alacağım. Ben rezil oluyorsam, çalışanlar da rezil olsun, mühendisler de rezil olsun. Pardon, hakkını versin.

30 Temmuz 2024 10:52 (Şikayetten 15 saat sonra)
Samet
Samet
30 Temmuz 2024 10:56

Bahsettiğim konulardan alakasız konular konuşuldu bir çözüme ulaşılamadı

Muhammet
20 Ekim 2023 21:47
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Muayene İstasyonunda Haksız Ücret Kesintisi

11 Şubat 2025 23:16

Muayene İstasyonunda Haksız Yere Tekrar Ücret Alındı

12 Şubat 2025 21:08
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 18:55
Tüvtürk Muayenesinde Yanlış Kontroller Yüzünden Mağduriyet
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 11:14

TÜVTÜRK Kategorileri