Kazım sonuçtan hiç memnun değil

TÜVTÜRK LPG Havalandırma Kapağı

TÜVTÜRK LPG Havalandırma Kapağı
15 Şubat 2024 21:17

İstanbul Silivri Kavaklı muayene istasyonunda tüp havalandırma kapağı çatlaktı. Yenisini muayeneye giderken almıştım, ancak araba koltuğunun üstünde unutmuşum. Görevli, havalandırma kapağından dolayı aracıma ağır kusur verdi. 'Kapak burada' dediğim halde yardımcı olunmadı. Sonuçta tüp beyninin olduğu yerde herhangi bir kaçak veya sorun yok. Sadece yeni kapağı eskisiyle değiştirmemiş olmam nedeniyle muayene tekrarına tabi tutuldum. Bu durumdan dolayı oldukça mağdur oldum ve tekrar muayene ücreti ödemek zorunda kaldım. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

16 Şubat 2024 11:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Müşterimizin şikayeti ile ilgili; Müşterimizin iletmiş olduğu telefon numarasından geri dönüş yapılmış olup incelemeler devam etmektedir. Her türlü soru ve sorununuzu, yanıtlamaya hazır olduğumuzu belirtir, güvenli yolculuklar dileriz. Saygılarımızla, TÜVTÜRK

Kazım
Kazım
17 Şubat 2024 21:51

Hani bir laf vardır. İt iti ısırmaz... Yazmak istemiyorum ama başka türlü anlasilmaz. Aldığınız para helal değil helalde etmiyorum. Oo sorumlu yaptınız personeli özel cinslik sınavından mi seçiyorsunuz bilemedim. Yazık günah bu millete.

Merhaba havalandırma bozuk mu yazdı ne yazmıştı kusurda hatirliyir musunuz

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
30 Eylül 2023 19:39

Tüvtürk Muayene İstasyonunda Sorumsuz Davranış Ve Zarar!

09 Aralık 2024 14:58
Doğuş sonuçtan hiç memnun değil

Muayene İstasyonunda Keyfi Uygulama Ve Haksız Kusur

Doğuş