Rüştü sonucu yetersiz buldu

Tüvtürk Araç Muayene Sürecinde Yaşanan Zaman Kaybı Ve Sorunlar

14 Eylül 2024 17:39

Tüvtürk araç muayene istasyonunda dün aracımı muayeneye soktum, egzoz yüzünden kaldım. Bugün gidip egzozumu yaptırdım ve egzoz ölçüm testini yaptırarak aracımı eksiksiz hale getirdim. Tekrar muayene kontrol sırası aldım ama yaklaşık üç saattir burada olmama rağmen hala sıram gelmedi. Gelmemesi mesele değil, ben aracımı tekrar neden buraya sokuyorum onu da anlamış değilim. Eksikliği giderdiğim sistemde zaten görünüyor. Sonuçta ben Çevre Bakanlığı yetkili bir yerden aldım ve mesaj olarak bana testten geçtiğim bilgisi geldi. Bana sadece bir muayene pulu vermek için üç saat vatandaşı burada bekletmek nedir? İnsanlara burada hayvan muamelesi yapmak nedir? Madem öyle neden randevulu çalışıyorsunuz? Bana 16.15'e randevu veriyorsunuz, bir saat erken gel diyorsunuz, geliyorum, saat olmuş 17.20 hala arabayı içeri sokmayı becerememişim, daha ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorum. Dün muayene tam dört saat sürdü, bugün ne kadar sürecek belirsiz. Sizin ne hakkınız var ki benim sekiz saatimi almaya?

16 Eylül 2024 14:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Eylül 2024 15:13

Bir daha arayın o zaman aradığınız an müsait olmak zorunda değiliz ki bir kere aradınız müsait değildim o sırada

16 Eylül 2024 16:15

Resul sonuçtan memnun değil