Türkiye Jokey Kulübü (tjk) Türkiye Jokey Kulübü (tjk) Yakaladığım 2'Li Bahsi İptal Etti

04 Şubat 2024 01:43

Bugün oynadığım Tjk üzerinden 03/02/2024 tarihli 7 koşuda oynadığım ikili bahis 4/2 biten ve sonrasında 2 numaralı yarışı 2. Bitiren My Cengo isimli at yarış sonrası üzerinde 1000 gr eksik çıkmış diye at derecesiz kabul edilmiştir kuponum iptal edilmiş atın üzerinde kilo eksik çıkmışsa bundan banane.

Tjk yarış öncesi ne iş yapıyor jokey suçluysa bundan banane. At sahibi eksik koymuşsa bundan banane. Benim suçum ne, suçlu kimse benim paramı ödesin. Kazandığım ikramiyeden vaz geçtim oynadığım 60 TL kupon paramıda iade etmiyorsunuz benim paramı ödeyin kim suçluysa ödesin.

Levent

Tjk ya sormak lazım bu durumda Fransa Amerika İngiltere ya da Dubai'de olsa ne ceza alırlar neler olur diye tabi açıklayamazlar bence

Levent

Spor ahlaki ve spor kültürü olmayan kumar sisteminden beklentiniz olmasın lütfen o oarayi size ödemezler sistem tamamen sahipsiz 3 - 5 kendini bilmezin elinde kontrol mekanizması yok denetleyenlerde sistemin içinde Amerika'da Almanya'da Fransa'da yapsinlarda görelim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 20:15

23 Şubat 2024 20:09