Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Hayat Emeklilik Ferdi Kaza Sigortası / Sağlığım Yerinde Poliçe Problemi

07 Ağustos 2024 12:51

31.07.2022 tarihinde VakıfBank tarafından aranıp Ferdi Kaza Sigortası ve bununla birlikte 'Sağlığım Yerinde Sigorta Poliçesi' kapsamına alınmaya ikna oldum. Telefonda verilen bilgide Asistans hizmetler kapsamında diş olduğu söyleyince cazip gelmişti (diş taşı temizleme). Fakat anlaşmalı hastaneleri vs. Öğrenmek için verilen numarayı (0212***79) defalarca kez aradığımda ya ulaşamadım ya da menüyü takip ettiğimde otomatik olarak görüşme sonlandırıldı. Süreciyle, faydasıyla ilgili bilgi alamadığım, alacağıma dair güvenimi de yitirdiğim ilgili poliçemin iptali ve paramın iadesi için yardımlarını bekliyorum (bankaya ait ilgili web sayfasında poliçe tarihinden itibaren 30 gün içinde yapılan iptallerde kesinti olmadığı bilgisi mevcut ancak iptal talebi almıyor).

19 Ağustos 2024 11:28

07 Ağustos 2024 15:27 (Şikayetten 2 saat sonra)
12 Ağustos 2024 16:26

Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 18:39
turkiye-hayat-emeklilik-onayim-disinda-tahsilat-yapiyor-1.pdf
Celal sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 11:02

11 Ağustos 2023 11:58