Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Pasaj Turkcell Kargoya Verilen Telefon Sistem Hatası Diye Sipariş İptal Etti

29 Nisan 2024 19:49

22 Nisan 2024 tarihinde Turkcell Pasaj uygulamasından iPhone 13 128 GB telefonu, alışveriş kredisi kullanarak ve T.C. kimlik numaramla kredi çekerek 3 ay vadeli, aylık 11.547,36 TL taksitlerle ve toplamda 34.642,08 TL ödeyerek sipariş verdim (sipariş numaram 20245904074). Sipariş verdikten 2 gün sonra kargoya verildi. Telefonum, Turkcell tarafından 25 Nisan 2024 tarihinde Kurye Net kargo firmasına teslim edildiğini ve Kurye Net dağıtım firmasının sipariş takip numarasını öğrendim. Siparişimi sorguladığımda, ürünün adıma ve adresime kargoya verildiğini ve ürünün Kurye Net dağıtım merkezi olan Tozkoparan merkezinde olduğunu gördüm. Daha sonra tekrar sorgulama yaptığımda Kurye Net firmasının sipariş sorgulama ekranında 'Lütfen gönderici firma ile iletişime geçiniz.' uyarısıyla karşılaştım. Bunun üzerine Turkcell Pasaj müşteri hizmetlerini aradığımda, ürünün fiyatının sistemsel bir hata nedeniyle bana ucuza satıldığı ve Turkcell'in adıma çıkan kargoyu dağıtım firması olan Kurye Net'ten geri aldığı bilgisini aldım. Yasal olarak benim adıma çıkan kargoyu geri alabileceklerini ve kredimi iptal ettiklerini, siparişimi de iptal ettiklerini belirttiler. Ancak bu konuyla ilgili herhangi bir yetkili kişiye ulaşamadım. Bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağımı belirtmek istiyorum. Bahsettiğim sipariş iptali ve kargo firmasının dağıtım durumları hakkında bilgi alamamaktayım.

29 Nisan 2024 19:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

30 Nisan 2024 08:16

Merhaba Cevdet Bey, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

30 Nisan 2024 10:41
Cevdet
Cevdet
01 Mayıs 2024 20:08

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 11:59
Turkcell Pasaj İptal Edilen İPhone 13 Siparişi Ve Müşteri Mağduriyeti
turkcell-pasaj-iptal-edilen-iphone-13-siparisi-ve-musteri-magduriyeti-3.pdf
turkcell-pasaj-iptal-edilen-iphone-13-siparisi-ve-musteri-magduriyeti-2.pdf
Emrullah sonuçtan memnun

26 Nisan 2024 19:27
Turkcell Pasaj İade Problemi T
Turkcell Pasaj İade Problemi T
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 06:31

14 Haziran 2024 16:10
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 18:20