Mine sonuçtan hiç memnun değil

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Bornova'da Göz Doktoru Deneyimi

07 Haziran 2024 16:26

Bornova Türkan Özilhan ek binası, hükümet konağı arkasındaki hastanede bugün saat 13.40'ta göz randevum vardı. E*** Hanım adında bir doktora muayene oldum. Kapıdan girer girmez 6 yaşındaki küçük kızımı içeri almadı, sadece 'hasta' dedi. Yalnız başımıza gelmiştik. Çocuğumu kapı önünde bir sürü hasta varken tanımadığım kime emanet edip bırakacağım? Umurunda değil. Tavrı ve hitabı zaten anlatmaya gerek yok. Gözlerimde sıkıntı yaşadığım için geldim, kendimi anlatmama bile müsaade etmeden 5 dakikada çıkardı. 'Konu bizle alakalı değil' diyerek beni gönderdi. Emes hastasıyım, göz kontrolüne geldim, gözlüğüm kırıldığı için tekrar yazdırdım. Allah böyle hekimlerin eline düşürmesin. Tamam, korona vardı, birden fazla kişiyi içeri alamazsın, sağlık için gerekli ama küçücük çocuğumu neden alamazsın be kadın? Bırakacak kimsemiz yok. Keskin ve net tavırla bir şey söylemeye kalksan her an kavgaya hazır tavırlar. Sağlık Bakanlığı'nın acilen bu konuda gerekli denetim ve uyarıları yapması lazım. Doktora şiddete katiyen karşıyım, insanın insana ve hayvana olan şiddetine de, ama bize yani hastalara da bu şekilde davranmamalılar.

İlgisiz Doktor Ve Yetersiz Muayene Deneyimi

07 Şubat 2025 21:21