Tunem İnşaat Dairede Çıkan Eksikliklerin Giderilmemesi Ve Kaba Davranışlar

22 Ekim 2023 00:301.547

Yeni aldığım ve henüz bir senedir kullandığım dairemin çelik kapısı kapanmamaya başladı ve kapıyı iyice incelediğimde kapının lastiklerinin takılmadığını alttan hava kaçırdığını fark ettim. Ayrıca kapının alt kısmı da çok özensiz monte edilmişti. Yetkili kişileri defalarca aradım ve her seferinde sorunu halledeceklerini söylediler. Ama neredeyse 3 ay boyunca hiçbir usta göndermediler. En son şantiye şeflerinden biriyle yüz yüze konuştuğumda, özür dileyeceği yerde çirkin bir üslupla konuşup tartışma çıkardı. Bu firmanın teslim sonrası ilgisizliğinden şikayetçiyim. Ayrıca işçiliği de gerçekten kötüymüş.

16 Temmuz 2025 17:43

Yaşanan aksaklıklardan dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Tekrar iletişime geçersiniz yardımcı olacağız. Bizim tunem inşaat olarak prensibimiz devamlılıktır.

Akstar Çelikkapı 3 Aydır Gelmeyen Kapı

30 Nisan 2024 16:101.088

İki adet kapı aldım; ilki bir haftada geldi. İkinci kapı ise üç aydır gelmedi. Farklı marka ve model kapılar almak istem...

Kardoor Çelik Kapı Sistemleri Yeni Evimin Kapı Sorunu: Servis Yetersizliği Ve Mağduriyet

28 Şubat 2024 11:241.092

Sıfır evime çelik kapı taktırdım. Kapıda sorunlar oldu. Servis yolladılar. Gelen bir usta kapı eğri dedi, diğeri ise mer...

1 Yorum

Çınar Kapı (İzmir) Montaj Sorunlu

19 Şubat 2025 15:20277

Aldığım kapıların montajların da sıkıntı olduğunu söylememe rağmen gelip inceleme yapmadılar. Hatalarını görmezden gelip...