İzmir Bornova İlçe Tüketici Hakem Heyeti Belgelerimi İşlemedi

13 Şubat 2024 08:50

09.12.2023 Tarihinde e-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Belgelerimi online olarak sisteme yükleyemediğim için İzmir Bornova kaymakamlığı ilçe Tüketici Hakem Heyeti'ne otomatik olarak randevum oluşturuldu 28.12.2023 tarihinde belgelerimi elden teslim etmeye gittiğimde memur bey sisteme giremediğini ve açılan dosyamı bulamadığını ve dosyanın fiziki olarak kaybettiğini belirterek bir arkadaşından yardım isteyerek yeni dosya açacağını ve getirdiğim belgeleri dosyaya koyacağını söyledi fakat 25.01.2024 tarihinde eksik bilgi ve belge nedeni ile başvurumun olumlu sonuçlanamadığına dair belge aldım belgelerimi kuruma tekrar mail attım mesai saatlerinde defalarca aradım ne telefona bakıldı ne de mailime dönüş yapıldı.

Kurumdaki memurlar dosyayı kaybetti açılan yeni dosyaya belgelerimi koymadılar ve bunu kendileri bizzat bana söyledi hakkımı hukuki yollarla aramaya devam edeceğim ihmalkarlık ve sorumsuzluk olduğu için denetlenmelerini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

27 Eylül 2023 20:18

Çankaya İlçe Tüketici Hakem Heyetleri Umursamazlığı!

24 Haziran 2024 23:17

Tüketici Hakem Heyetleri Denizli Mağdur Etti