Murat sonuçtan hiç memnun değil

Şirinevler Tudors Outlet'te İade Ve Değişim Sorunu

14 Eylül 2024 12:29

Şirinevler Tudors Outlet'ten alışveriş yaptım. 1 ay iade değişim yapabilirsiniz, etiketler çıkmadığı takdirde dendi. Bunu diyen de orta yaşlı biriydi. İsim soy ismini sordum, söylemedi; 'Kendin gel' dedi. Şimdi iade yapmak istedim. Daha 1 ay olmamış, etiketler çıkmamış, hiç giyilmemiş. Şimdi de diyor ki 'İade 7 gün, değişim 1 ay'. Bunu dediğine istinaden benden belge, video istiyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bu nasıl bir istek? İşim gücüm yok, senin videonu mu çekeceğim? Ben gözümle gördüğüme mi, kulağımla duyduğuma mı inanayım, sana mı inanayım? Neymiş, fişin arkasında yazıyormuş. Kardeşim, sen bana bunu kendi ağzınla söyledin. Bilmiyorsan yapmayacaksın bu işi. Neymiş, 5 senedir oradaymış. Böyle insanlar sizin kalitenizi düşürür sevgili Tudors. Böyle ağzından çıkanları bilmeyen insanları çalıştırmayın. Sizi Tüketici Mahkemesi'ne vermek zorundayım. Benim o ürünleri giymediğim ve etiketleri sökmediğim takdirde bu ürünleri size iade hakkım var. Ben de haklarımı çok iyi biliyorum. Bu mağazaya o çalışandan dolayı 1 yıldız bile fazla ama görmeniz için vermek zorundayım. Ben verdiğim 600 TL'nin peşinde değilim. Söylenen neyse onun peşindeyim. O personelin karşısında sağır dilsiz biri yok yani.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 18:46
Pamir sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 20:36

20 Haziran 2024 23:39