Ece sonuçtan hiç memnun değil

Tto Kozmetik Dermodicos Plus Krem Ambalaj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

07 Ağustos 2024 15:41

Markanın dermodicos Plus kremini birkaç aydır dermatoloğumun önerisiyle kullanmaktayım. İkinci tüpü aldığımda çok daha kalitesiz bir ambalaj kullanıldığını gördüm. Dikkatli kullanmaya çalıştım ama yine de ürünü neredeyse hiç kullanamadan tüp patladı.

Konu ile ilgili 19.07.2024 de [email protected] adresine yazdım ama herhangi bir dönüş yapılmadı. Tekrar ürünü satın aldım, bu sefer de tüpün ağız kısmı koparak kapağın içinde kaldı ve yine ürünün yarısı ziyan oldu. Ucuz bir ürün olmamasına rağmen bu kadar kalitesiz ambalaj kullanarak tüketiciyi zarara uğratmaya hakkınız yok.

Doktoruma da durumu iletip bu markayı önermemesini söyleyeceğim doğal olarak. Bilginize!

05 Eylül 2024 16:40 (Şikayetten 29 gün sonra)

Merhaba yaşanan olumsuzluk adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sipariş numaranızı paylaşabilir misiniz?

Ece
Ece
05 Eylül 2024 17:50

Merhaba, Ürünleri farklı tarihlerde iki ayrı eczaneden aldım. Mail adresi iletirseniz fişleri oraya göndereyim.

Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürün Ve Yorum Reddine Bağlı Güven Kaybı

Eylem
03 Eylül 2025 23:38
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Tto Ürünlerinin Ambalaj Kalitesi Hayal Kırıklığı Yaşatıyor

03 Haziran 2025 23:46