Leyla sonucu yetersiz buldu

TRT Çocuk'ta Uygunsuz İçerik Şoku

07 Aralık 2024 09:19

Kare çizgi filminde Illuminati sembolleri var. Nasıl böyle bir kanalda, çocukların severek izlediği bir çizgi filmde bu kadar dikkatsizlik yapılabiliyor? Ayrıca, içerisinde domuz hayvanı da geçiyor. Bu çizgi filmin derhal TRT Çocuk kanalından kaldırılmasını istiyoruz. Çocuklarımızın beynini yıkamayın. TRT'ye olan güvenimizi zedelediniz.

Yorumlar (12)

Muhammed
Muhammed

Teyze o bahsettiğin şey çok eskide kaldı. Yıl olmuş 2024 artık yazmayın şöyle şeyler.

Şikayeti Çözüldü

Bende ona onu söylemeye çalışıyordum

Şikayeti Çözüldü

Siz beni anlamadınız Madem öyle o zaman git başka yerde oynayın (son konumdu)

Şikayeti Çözüldü

Lütfen amacım sizi üzmek değildi size doğruyu anlatmaktı tek gözlü robot dediğiniz şey çoğu çizgi filmde var bende gidip çizgi film yapacağım size bunu anlatmaya çalışıyorum git başka yerde oyna dediğinizde biz başka oynamıyoruz Ben bom boş konuşmuyorum (TRT çocukta Ki Bir çizgi filmin yapımcısın yeğeniyim ben) bende büyünce çizgi film yapacağım Ben hatta Futbolcuları koyacağım senaryoları yazmaya başladım Ben zaten küçüklere göre yapmıyorum Tek gözlü robot dediğiniz zaten bütün çizgi filmlerde var

En sevdiğim z Takımı çizgi dizisi gibi aksiyonlu 2D yap

Özbetul

Hayır büyüyünce futbol çizgi filmi yapma çok sıkıcı olur aksiyonlu 2D çizgi film yap bence

Şikayeti Çözüldü

Söz konusu derken en çok sizinki geçiyor şöyle anlatayım şikayette söz konusu ebeveynler de %98 çocuklarda ise %2 falan yani şunu demek istiyor çocuklarında sözü geçmeli ve sizin gibi ebeveynlerin sayısı da bizden daha fazla ama sizde olmayan 2 şey var ilahi adalet ve hak aramak bu 2 şey bizde var şimdi acilen geri gelmesi gereken çizgi cille, pak ile pırpır, emiray, barbaros, harika işler takımı, biz ikimiz, **ya nın günlüğü, Anka Anadolu kartalları, küçük hezarfen, N**e ile limon, pırdino, kuklalı köşk, Canım kardeşim, OZİ, Keloğlan, Çatlak yumurtalar, Gizemler diyarına yolculuk, 64 kare ülkesi, dede korkut, rüya treni, Çınar, acar kafadarlar, L**lek kardeş, Tilki ipucu, Çılgın orman, Toz***artan, Olsa***m, Ramazan davulcusu ve k*****

Leyla

Bu anlattığınız şeyler benim şikayetimle nasıl bir bağlantısı var neyin kafasını yaşıyorsunuz beni ne kadar tanıyıp yargılıyorsunuz ben tek gözlü robot diyorum siz ilahi adelet diyorsunuz başka yerdee oynayın lütfennnn

Şikayeti Çözüldü

Bu kadar masum bir çizgi film sizi nasıl rahatsız ediyor anlamıyorum ufacık bir şeye bile büyütüyorsunuz dizinin içinde domuz yok söyleyeceğim şeyleri söylüyorum: şimdi rafadan tayfada Lionel Messi falan deseler şikayet mi edeceksiniz zaten sizin gibiler yüzünden kanal mahvoldu sizin bu kanalı bebek kanalına çevirme çabanız elbette sinirimi bozuyor Bu kanalda çocukların sözü geçmeli sizin sözünüz değil

Şikayeti Çözüldü

Sizin gibiler yüzünden RTÜK Eski yapımları kaldırdı benimde 3 yaşında kardeşim var ve onun izleyebileceği yapımları olacak tabii ki ve bizim amacımız bu çizgi filmi savunmak değil sizin gibilerin kanalı bozma çabanızı eleştirmek o zaman izletme Siz Eski TRT Çocuk u görseniz ne yapacaksın protestomu edeceksin Ben TRT Çocuk a çizgi film yapmak istiyorum sizin çocuğunuza hitap edende değildir bizim işimiz çözüm bulmak geri getirmek ve eleştirmek

Leyla

Ayrıca çocuklar bizim çocuklarımız biz sahip çıkmayalım da kim çıksın elbeteki kararlarında bizim de payımız olacak

Leyla

Tek gözlü robotun olmasına ne diyeceksiniz peki?

Emir sonuçtan hiç memnun değil

TRT Çocuk'taki Uygunsuz Ve Yanıltıcı Çizgi Filmler Yayından Kaldırılsın!

09 Mayıs 2025 10:06
TRT Çocuk'taki Uygunsuz Ve Yanıltıcı Çizgi Filmler Yayından Kaldırılsın!

İlknur
12 Ekim 2024 21:42