26 Ağustos 2023 12:49

Trendyol Market uygulaması üzerinden Köfteci Yusuf mağazasından antrikot siparişi verdim. Ette ağır bir koku ayrıca renginde kararmalar vardı. Trendyol asistan üzerinden iade talebi oluşturdum. Ürünün ve fişin fotoğrafını istediler. 2 gün boyunca urunu dolapta muhafaza etmem söylendi ancak ben dolapta koku yaratacağını söyledim. Prosedür gereği bunu yapmam istendi. Ürünün SKT'si geçmediği için ayrıca paket açıldığı için iade ekibi tarafından başvurum reddedilmiş. Ürünün iadesi ile ilgili telefondan SMS ya da aranma olarak dönüş yerine mail adresime dönüş yapılmış ancak maili bulamadım. Asistana bağlantı kurmak zaten epey zor. Ben aranacağımı ya da mesaj ile bilgilendirileceğimi beklerken mail atıldığı için red sonucunu bile 4. Günde öğrendim. Ürün dolapta yeşerdi artık. Bozuk olmayan bir ürün 4. Günde dolapta yeşermez bile. Simdi bana bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar. 410 TL verdim. Bana bozuk bu urunu ya yememi ya da çöpe atmamı istiyorlar açıkça. Mağaza hakkin da ayrıca şikayette bulundum Trendyol ekibi bu şikayetimi mağaza ileteceklerini söylediler. Bu ürünle ilgili şikayetimi oluştururken ilerde sorun yasama ihtimaline karşı video ya da çektim. Simdi yeşermiş halinin videosunu da çekeceğim. Ürünün SKT si geçmediğini için talebimi reddeden Trendyol'a bu sektörde çalışan biri olarak SKT si geçmemiş et veya sut grubu ürününü dışarıda beklettiğinde SKT si geçmese bile ürünün bozulacağını birilerin öğretmesi gerek. Ya da marketten bir et alıp denesinler. Dışarıda bekletin sonra dolaba koyun. SKT si geçmeden ürünün bozulacağını görecekler. Mağdur edildim. Mağduriyetim gidermez ise Trendyol'a ve ayrıca Köfteci Yusuf'a hukuk yoluyla işlem başlatacağım.

13 Ağustos 2023 20:27

24 Temmuz 2023 14:46

03 Ağustos 2024 12:08
Trendyol Hızlı Market Para İadesi Edilmiyor Ya Da Et Yollanmıyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 15:06
Anıl sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2023 14:46
"Teşekkür ederim ilginiz için"