Ali sonuçtan hiç memnun değil

TP-Link Tapo C211 Kamera Uzaktan Kullanmak

05 Mayıs 2024 15:03

TP-Link tapo c211 kamera satın aldım, kurdum ve evde wi-fi ağına bağlandım. Görüntü kalitesi güzel ve çalışıyor; ancak evden ayrılıp dışarı çıktığımda evle bağlantı kuramıyorum. Telefonun mobil verisiyle bağlantı sağlanmıyor. Eğer çalışmazsa iade edeceğim fakat herhangi bir yerde yardımcı bilgiye rastlamadım. Evden ayrılıp dışarıda da izleyemeyince bu kameranın işe yaramadığını düşünüyorum. Belki bu konuda bilgili bir yetkili bu yazıyı okur ve yardımcı olur.

08 Mayıs 2024 13:45

TP-Link tapo c211 kamera satın aldım, kurdum ve evde wi-fi ağına bağlandım. Görüntü kalitesi güzel ve çalışıyor; ancak evden ayrılıp dışarı çıktığımda evle bağlantı kuramıyorum. Telefonun mobil verisiyle bağlantı sağlanmıyor. Eğer çalışmazsa iade edeceğim fakat herhangi bir yerde yardımcı bilgiye rastlamadım. Evden ayrılıp dışarıda da izleyemeyince bu kameranın işe yaramadığını düşünüyorum. Yani dışarıda mobil veri ile kullanılmıyor yardım desen yok çözüm desen yok nasıl bir firma bu anlamadım tam bir müşteri aldatmaca Belki bu konuda bilgili bir yetkili bu yazıyı okur ve yardımcı olur.

06 Mayıs 2024 21:00

Hayret TP-Link denen firma müşteri memnuniyeti diye bir şey bilmiyor ne cevap var ne de bir çözüm tam bir işi savsaklama ürünü satana kadar sonra ne olursa olsun

06 Mayıs 2024 21:01

Cevap verme zahmetinde bile bulunmuyorlar

18 Mayıs 2024 14:59

Merhaba telefonla görüşmem üzere kamerayı istediler teknik servis gönderdim ama hiçbir gelişme ve iyileştirme olmadan geri gönderdiler evde Wi-Fi ile çalışıyor dıaşrı çıkınca mobil veri ile görüntü yok bu nasıl bir şey anlamadım

Tapo TP Link C 210 Mobil Veri İle İzlenmiyor

Canberk
15 Nisan 2024 08:58
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

TP-Link Tapo C211 Hezimeti

Kemal