TP-Link Modem Kopuyor Müşteri Hizmetleri İnatla Değiştirmiyor.

30 Mayıs 2023 14:37

10 yıllık modem ile sorunsuz çalışan internetimizin modemini yenilemek üzere sıfır olarak satın almış bulunduğumuz TP-Link Archer VR300 modem aldığımız günden bu yana sürekli kopuyor, DSL ışığı gidiyor, bir süre sonra geliyor, defalarca deniyoruz eski modemde sorunsuz çalışıyor, TP-Link Archer VR300 modemde kopuyor. 2 defa TP-Link e garantiye göndermemize rağmen dalga geçer gibi sorun yok deyip geri gönderiyorlar. Forumlarda ve bu sitede aynı şikayetten onlarca var, modem değişmeden düzelmemiş, halen sorun yok diyorlar, ben Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulunacağım.

30 Mayıs 2023 16:45 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz,şikayet süreciniz kayıt altına alınmıştır şikayetvar sayfasında görüntülenen iletişim bilgileriniz üzerinden destek ekibimiz sizlerle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, TP-Link Türkiye

31 Mayıs 2023 13:52

Aramışsınız yetişemedim, tekrar arar mısınız.

31 Mayıs 2023 16:05

Merhabalar, Değerli müşterimiz destek ekibimiz tarafından sizlerle irtibata geçilmiştir. Sonraki süreçlerde her türlü probleminiz ile ilgili web sayfamızdaki canlı destek kanalımızdan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, TP-Link Türkiye

Muratcan
Muratcan

İyi günler Aynı sorunu ben de yaşıyorum, bugün servise gönderdim sonucu bekliyorum. Siz bir çözüme ulaşabildiniz mi?

Mesut

Değişeceğine dair mesaj aldım, yarın gelecek muhtemelen, düzelip düzelmediğini bildiririm.

TP-Link Archer VR300 TP-Link İlgisizliği

03 Kasım 2023 13:49
Kardelen sonuçtan çok memnun

Kardelen
02 Haziran 2023 09:38
"Çok mükemmelsiniz. Teşekkürler..."

TP-Link Archer Vr400 Modem Kronik Bağlantı Sorunları!

Sinan
18 Şubat 2025 11:48