Toyzz Shop İzmir Optimum AVM'de Oyuncak İadesinde Yaşanan Sorun

21 Eylül 2024 01:33

İzmir Optimum AVM'deki Tozzy diye bir oyuncakçıda eğitici oyuncak aldık. Daha sonra eşim bir oyuncak daha almış oğluma fakat aynı oyuncağın benzeri evde olduğu için iade etmek istedim. Kasaya gittim, kasadaki bayan çalışanın yaka kartında müdür yardımcısı yazıyordu. Önce oyuncağın kapağı nerede dedi. Beni oyaladı, tekrar gidip eşime sordum, o da aldığımızda öyleydi dedi. Döndüm, diğer oyuncaklara baktım, hepsi aynı kapaksız. Sonra çalışan, oğlunuz bunu kasada düşürdü. Bunu alamayız dedi. Ben de arkada çocuklar hep düşürüyor. Öyle şey mi olur dedim. Yok alamayız, yok iade yok dedi ve sesini yükseltti. Müşterilerin yanında bizi rencide etti. Burası eğlence merkezi mi, alıp oynayıp bırakıyorsunuz dedi ve tersledi. Israrla ben de müdürü çağırın dedim, o da müdür benim dedi. O zaman iade yapın dedim fakat çalışan, eşimin sizi şikayet edeceğim deyince tamam 30 dakika bekleyin dedi. Kasa kabul etmiyor dedi. Ben de daha önceki aldığım diğer oyuncakları da alın, 30 dakikayı geçti dedim ve verdim. Hepsini böyle bir hizmet nerede görülmüş? Kesinlikle çalışanlar gözden geçirilmeli. Böyle bir sorun olur mu? Bu nasıl iş, bu nasıl çalışma? Müşteriye böyle davranılır mı? Bir daha asla bir şey almam. Ben de hata olsa kabul ederdim ama hiçbir şey demedim, sadece iade istedim. Mağazada bizi rezil etti. Kameraların incelenmesini istiyorum. Baksınlar, kesinlikle böyle olmaz. Müşteri kaybediyorsunuz!

Brandium Toyzz Shop Müdürünün Müşteriye Kaba Davranışları

04 Nisan 2024 21:35
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 14:51

10 Ağustos 2023 23:00