Kısmet
22 Aralık 2023 12:09

Denizli Sinpaş Aqua Mall Toyzz Shop şubesinden 1.250 TL'lik uzaktan kumandalı araba aldık ve hediye olarak da bir ürün aldık. Ancak, satın almadan önce ürünü kontrol etmek istedik ve arabanın çalışmadığını fark ettik. Dahası, kumandanın arkası çiziklerle doluydu ve pil kapağının vidası bozulmuştu. Açıkçası iade edilmiş, bozuk ve hasarlı bir ürünü yeniden satışa sunmuşlar. Daha sonra aracı değiştirdik ancak hediye ürünü zamanında teslim edemediğimiz için mağdur olduk. Değiştirdiğimiz aracı mağazada denedim ve kısa süreliğine bir sorun yaşamadım. Hediye ürünü teslim ettik. Ancak çocuk, aracı uzaktan kumandayla kullanırken tekerleklerinden biri çıktı. Tekerleği takmaya çalışırken, tekerleğin bir parçasının kırık olduğunu ve bu yüzden gevşek bir şekilde takıldığını fark ettik. Şunu söyleyebilirim ki aldığım iki üründen her ikisi de hasarlı çıktı ve ürünler raftan indirildiğinde oldukça tozluydular. Kendimi Toyzz Shop gibi kurumsal ve güvenilir bir firmadan alışveriş yapmıyormuş gibi hissettim; sanki mahalle oyuncakçısından ya da pazardan alışveriş yapıyormuşum gibi. İkinci kalite, bozuk ve kırık ürünleri nasıl raflarda satışa sunup müşterilerin mağdur olmasına sebep oluyorsunuz, gerçekten bunun açıklamasını ve telafisini bekliyorum. Ayrıca, ürünlerin tozlu olması kabul edilemez. Bundan sonra Sinpaş şubesinden asla alışveriş yapmayacağım.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
05 Ekim 2023 00:24

27 Mayıs 2024 01:20

31 Aralık 2024 12:23
Memduh sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 16:07
Toyzz Shop Ve Kalitesiz Çin Malı Oyuncakları
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
26 Ekim 2023 15:26