İlyas sonucu yetersiz buldu

Toyota Yurt Dışı Parça Tedarik Sıkıntısı

İlyas
17 Kasım 2023 23:31

Yaşadığım trafik kazasında Toyota Auris aracımın sol perde hava yastıkları açıldı. Kasko ile tamire verdim. Sol perde hava yastığı Yurtiçi'nden tedarik edilemediği ve yurt dışı siparişi geçileceği söylendi. Mecburen orijinal olsun diyerek kabul ettim. 3 ay oluyor siparişten ses seda yok. Muhatap bulamıyorum. Sipariş geçen tedarikçi firma Toyota distribütörü parçaları ne zaman gönderir bilemiyoruz diyor. Yani kapalı kutu, canları ne zaman isterse... 3 aydır mağdur durumdayım. Kasko ve diğer firmalar bizlik bir durum değil deyip işin içinden çıkıyorlar. 10 yaşındaki arabanın hava yastığı 3 aydır nasıl tedarik edilemez? 1 günde binlerce araç üretiliyor ama 1 hava yastığı 3 aydır yok. Yıl 2023 olmuş hala açılan bir sipariş ne durumda tahmini sevk ne zaman öğrenemiyoruz. Markanıza güveniyordum ama maalesef şu an büyük pişmanlık yaşıyorum. Elimde kasko dosya numarası ve sipariş geçen firma bilgisi var. Umarım birileri yardımcı olabilir.

İlyas
24 Ocak 2024 09:33

Bu tarih oldu süreçle ilgili hiçbir gelişme yok. Bir de yd tedarikte en hızlısı Toyota'ymış. Hızlısı buysa.

Oktay

Sorununuz çözüldü mü acaba ben de aynı sorunu yaşıyorum

Toyota Sol Arka Kapı İç Plastik

Levent
13 Ağustos 2024 14:33
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
21 Şubat 2024 21:13