Harun sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Proace City Egzoz Arızası

Harun
19 Mart 2024 23:43

2021 model Toyota Proace City aracımız aralıklarla AdBlue arızası vermekteydi. Bizde her defasında servise götürdüğümüzde, arızayı silip AdBlue sunu tamamlayıp bize verdiler. 15.02.2024 tarihinde arıza tekrarladı, servise gittim; yine AdBlue tamamlandı, arıza silindi ve araç bize teslim edildi. Ama bu sefer çok kısa süre içinde (3 gün sonra) yine AdBlue motor arızası verdi. Yine servise gittik. Detaylı inceleme yapılması gerekiyor diye aracı serviste bırakmam istendi. Yapılan incelemede;
AdBlue sisteminin üre konvektör ünde kaçak olduğu tespit edilmiş. Bu arıza garanti kapsamına girmediği söyledi ve ortalama 90000TL ücret masraf çıkartıldı. Araç 125000 km. De. Bu AdBlue sistemi nasıl garanti kapsamına girmez anlamıyorum. Kullanım hatası yok, yanlış sıvı kullanımı yok. Niye servise ilk gittiğimde veya arıza tekrarladığında arızayı sildiler, o zaman niye arızayı tespit etmediler. Bu araçların garantilisi böyle masraflı işleri karşılamıyorsa, niye garanti uzatmak için bizden ekstra para istiyorlar.

profile profile profile
Harun
18 Nisan 2024 16:31

1,5 ay geçti Hala Toyota'dan Ne arayan var ne soran var

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Proace City AdBlue Arızası

Hasan