İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Toyota İkame Araç Ve Değer Kaybı. Mağduriyet

İbrahim
29 Ocak 2024 13:53

Aracım 2012 model Toyota Corolla 1.4 D-4D ve 125 bin kilometrede. Aracımı kazasız belasız ve dikkatli bir şekilde kullanmaktaydım; ancak aracım, durduk yere boyasının atmasına başladı. Tüm parçalarda neredeyse boya atma sorunu bulunmakta. Küçük yerleri rötuş etmiştim fakat artık önüne geçemiyorum. Toyota Türkiye'ye durumu bildirdiğimde, aracımı en yakın servise götürmem söylendi ve ben de götürdüm. Aracın fotoğrafları çekildi ve 7 gün sonra servisi aradığımda, aracın komple boyanacağı söylendi. Ne kadar süreceğini sordum ve aracın 25-30 gün serviste kalacağı belirtildi. İkame araç talep ettim. Bu işlemi yaptıran ve ikame araç alan, ayrıca değer kaybı için lastik, seramik kaplama ve hediye çeki verilen birçok kişi olduğunu öğrendim. Bana ise niçin zorluk çıkarılıyor anlamıyorum. Bundan sonraki araç alımında yine Toyota düşünüyordum ama artık aklımdan bile geçirmiyorum; mağdur ediliyorum. Sanki insan seçiyorsunuz. İki çocuğum var, hasta olabiliyorlar ve iş yerim 20 kilometre uzakta, bu yüzden araçla gidip gelmem gerekiyor. Bütün bu durumları anlattığım halde ikame araç verilmiyor. Toyota olarak insanlara böyle bir mağduriyet yaşatıyorsunuz. İlla mahkemelik mi olmamız gerekiyor? Lütfen, ikame araç verin. Böylelikle aracımı boyaya verebilirim ya da aracımı sizinle takas edebiliriz. Kazasız belasız olan aracımın piyasa değeri ne ise, onu ödeyin ya da yeni bir aracınızla değişim yapalım.

Ramazan

13 Ekim 2024 16:08

Toyota Genel Merkezi İletişim

Fikret
01 Ağustos 2024 17:33
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Boya Sorunu Nedeniyle Araç Değer Kaybı Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Vedat