Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Cross Kablosuz Şarj Sorunu

13 Temmuz 2023 17:44

2023 Çıkışlı 2022 Model Toyota Corolla Cross Passion paket aracımda kablosuz şarj çalışmıyor. Sorunu Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu bayisine bildirdim ve Apple Marka telefonlarda bu sorun olduğunu ve bir güncelleme ile giderileceğini ve bu güncellemenin ne zaman yapılacağını bilmediklerini ve Toyota genel merkez ile görüşmem gerektiğini söylediler. Nitekim genel merkezden arandım ve bu hatanın Apple'dan kaynaklandığını söylediler. Bende aynı telefonun evde ve diğer marka 4-5 araçta şarj olup da sizin aracınızda olmadığını söyledim. 13.07.2023'de genel merkezden y** beyle yaklaşık 1,30 saat görüşmeme rağmen bir cevap alamadım. Sürekli şu cümleler kuruldu;
*Mühendislerimiz Apple'dan kaynaklandığını söylüyor. (Bunu yazılı olarak verin dediğim halde sizin isteğiniz doğrultusunda bunu yazamayız diyor. Yani Toyota mühendisinin söylediği sözlü cümle tarafıma yazılı verilmiyor.
* Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım diyorum--SERBESTSİNİZ diyor.
* Diğer araçlarda şarj oluyor bunda olmuyor diyorum kabul edilmiyor.

Sonrasında Genel Merkezden a** beyle görüştüm ve böyle bir hatanın olduğunu, sorunun bilindiği ve çalışmaların yapıldığı, kısacası Apple car Play bulunan ve bunu kullandırmaya yönlendiren bir arabanın Apple şarj etmemesi nasıl bir çelişki. Umarım düzelir.

profile profile profile

Adil sonuçtan hiç memnun değil

Toyota'nın Garanti Vaadi Ve Şarj Ünitesi Sorunu

03 Aralık 2024 16:35
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Cross Hybrid: Üst Model Telefonlarla Şarj Sorunu

Birol
04 Aralık 2024 17:37

Toyota Bayisinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Ramazan
31 Aralık 2024 15:28
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Cross Flame C-Pack Şikayeti

Serkan
06 Şubat 2025 21:24
Kürşad sonuçtan hiç memnun değil

Kürşad
05 Ocak 2024 20:01