Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Bayileri Art Niyetlilik Yapıyor!

Kerim
25 Şubat 2024 00:53

2023 yılı kasım ayından beri Toyota sıfır Corolla dream xpack mds almak için uğraşıyorum. Bununla ilgili Sivas er oto, Çorum şamlıoğlu, Samsun Derindere, Kayseri aksoy, Ordu akten, Ankara toyan, Ankara Efe, Aydın parmaksızlar, Afyon Hisar ve adını hatırlamadığım birçok bayiyi sürekli aradım ancak bana verilen cevaplar; ay başında arayın ki aradım, yeni stok geldiğinde sizi arayalım ama kimse aramadı, maalesef araç kalmadı vs. Gibi bahanelerle bayilerden araç bulamadım. Yaptığım araştırmalar sonucu bayilerin liste fiyatının üstünde fatura dışı para alarak, tanıdık çevrelerine araç vererek, ÖTV indirimi adı altında fahiş fiyatla araç satarak, tanıdık 2. El galerilere avanta karşılığı araç vererek gelen sıfır araçları sattıkları sonucuna vardım. Sonuç olarak Toyota gibi büyük bir firmanın art niyetlilik yapan bayilerini denetlemesi gerektiğini, benim gibi vatandaşları mağdur etmemelerini istiyorum.

profile profile profile

Arkadaşın söyledikleri doğru bende bayilerin çoğunu aradım bulamadım ellerinde araç olan bayilerede 80-120bin arası yüksek fiyatlara satıyorlar. Devletin engelliler için almadığı ÖTV ortak oluyorlar. Bunu ticaret Bakanlığına şikayet etmek lazım.

Toyota Bayileri Araç Yok Diyorlar

Muzaffer
12 Ocak 2024 15:34
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Hybrid Passion X-Pack İçin Bayilerde Stok Sorunu Ve Bilgi Eksikliği

10 Şubat 2025 09:53

Toyota Bayilerinde Araç Stokçuluğu Ve Fiyat Belirsizliği