Fahrettin sonuçtan çok memnun

Toyota Arızanın Giderilmesi

19 Temmuz 2023 12:26

Bursa'da yaşıyorum. 16 ** 731 plaka numaralı aracımın direksiyonunda sorun olduğu için 2020 yılında Çavdarlı Otomotiv Tic. A. Ş.'ye götürdüm. Aracıma bakıldı, telefonla direksiyon kutusunda sorun olduğu ve değişmesi gerektiği söylendi. Ben de kabul ettim. 26.06.2020 tarihinde, 0231135451400001 numaralı iş emri teslimat formunda belirtilen yedek parçalar takılarak aracım teslim edilmedi. Ancak direksiyondaki arıza hala devam ediyor. En son 16/07/2023 tarihinde götürdüğümde direksiyon mafsalında sorun olduğunu beyan ettiler. 26/06/2020 - 16/07/2023 tarihleri arasında en az 7 kez sorunun devam ettiğini bildirdim, her seferinde davet ettiler ve aracıma baktılar. Bir seferinde usta başı, bu araçlarda bu sorunun olduğunu ve bir yeri yağladığında bir daha sorun çıkmayacağını, yine başka bir seferde ise bir yerde gevşeme olduğunu ve sıkıldığında halledildiğini söyledi. Ancak sorun hala devam ediyor. Sonuç olarak, mafsalda sıkıntı olduğu söylendi.

Benim aracımın direksiyon kutusu ve diğer parçalar gerçekten arızalı mıydı da değişti, yoksa hiç değişmedi mi? 11/06/2021 tarihli iş emrindeki bazı yedek parçalar bu arızayla ilgili değişti ama sorun hiç çözülmedi. Direksiyon kutusu açıldığında arızalı olup olmadığı sanırım anlaşılır, sağlamsa neden değiştirildi? Sorun kutuda olsaydı, değiştiğinde sorun çözülmesi gerekmez miydi? Neden beni yanlış yönlendirdiler? Bana 9750 TL'lik fatura çıkardılar. Toyota servisleri hiç yerinde kontrol ediliyor mu? Memnuniyet anketleri dinlenip değerlendirme yapılıyor mu? Sonuç olarak, benim haklarım nelerdir? Sizden bu konuda bilgi bekliyorum. Olmasa CİMER'e şikayet edeyim ya da mahkemeye başvurayım.

25 Temmuz 2023 16:31

Sanırım yanlış anlaşılma oldu ben aracımdan memnunum sorunum çözüldü demedim. Bu benim 3 Toyota aracım

Ünal
Ünal

Aynisini Ordu bayii yaptı ben mahkemeye verdim

Berre sonuçtan hiç memnun değil

Toyota 8 Haftada Teslim Edilir Denildi 20 Hafta Oldu Hala Teslim Edilmedi

Berre
17 Kasım 2023 11:23
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Yaris Cross Ön Takım Sorunu Ve Servis Sürecinde Bilgilendirme Eksikliği

11 Ağustos 2025 22:40
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Kaporta Göçme Sorunu

20 Kasım 2023 17:01