Efla sonucu yetersiz buldu

Touz Moda Müşteri Hizmetleri İlgisizliği Ve İade İptal Sorunu

20 Mart 2024 14:44

3 gün önce Touz Moda'dan alışveriş yaptım ve 400-500 TL civarında bir ödeme gerçekleştirdim. Sipariş numaram 834CI1167Y. 3 gün boyunca herhangi bir bilgilendirme alamayınca satıcıya sorular yönelttim ve ayrıca e-mail yoluyla ulaşmaya çalıştım; fakat sorularıma cevap verilmedi ve e-maillerim gönderilemedi.

Ayrıca, siteleri o kadar kullanışsızdı ki, siparişlerimi incelerken yanlışlıkla iade butonuna bastım ve site, herhangi bir onay sormadan iade işlemini kabul etti. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım, belki para iadesi gerçekleşmeden iade işlemini iptal edebilirim umuduyla; ancak kimse telefonu açmadı ve site üzerinden de iade talebimi iptal edemedim.

23 Mart 2024 23:04 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Efla K. Öncelikle geri bildiriminiz ve markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Touz Müşteri İlişkileri.

Utku
Utku

Siparişimi iptal etmek istiyorum touz modadan sipariş vermiştim nasıl iptal edebilirim

Kerimcan
Kerimcan

Aynı sorunu yaşıyorum nasıl iade edileceğini buldunuz mu?

Zeynep
Zeynep

11 gündür ne bir siparişim kargoya verildi tarzında SMS ne de bir mail geldi. Aradığımda telefonlarımı dahil açmayıp mesajlarıma bile bakmıyorlar. İlgisizler, güvenilmez bir site. Uzakta da oturmuyorum şubeleri Ataşehir'de ben Çekmeköy'de oturuyorum. Paramı kuruşu kuruşuna geri istiyorum.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Gönderilmedi, İletişime Geçilemiyor Ve İade Talebim Karşılanmadı

04 Eylül 2025 14:22
Burak sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2025 21:02
"Sağ olun."
siparisimin-kargoya-verilmemesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
siparisimin-kargoya-verilmemesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
siparisimin-kargoya-verilmemesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Gönderilmiyor, İade Talebime Yanıt Verilmiyor: Müşteri Olarak Mağdur Edildim

07 Ekim 2025 10:10