02 Kasım 2023 14:13

Kuzey Marmara otoyolunda çalışıyordum. Müdür ile müdür yardımcısı işe alkollü geliyordu. Sürekli olarak üst kademeye şikayet edeceğimi söyledim, ancak bir şekilde bana bir imza attırarak işimi sonlandırdılar. Kocaman bir benzinlikte gece tek başıma çalışmak zaten saçma, bir de bize denilen yabancı müşteriler geldiğinde dolar veya euroyu 1 TL'nin altından alıyoruz. Şirket kazanıyor, güzel ama sahte çıkarsa zarar Ponpacı arkadaşa kalıyor.

02 Kasım 2023 17:45 (Şikayetten 3 saat sonra)
Hüsnü
Hüsnü
02 Kasım 2023 17:59
Total Enerji İstasyonu

Benimle konuşacağınıza gidip kuzey Marmara Total müdürü ile görüşün derim konuşmaları kayıtlı bir şekilde resmini attım herkes görsün diye birkaç tane daha resim var onları da paylaşacağım totalde çalışan arkadaşlar sadece görevini yapmıyor çimento taşıyor demir taşıyor tuvalete temizliyor aklınıza ne gelirse onu yaptırıyorlar arkadaşlar bir de Total marketlere dikkat edin raftaki fiyatla kasadaki fiyat bir değil bunun resimleri de var elimde onu da paylaşacağım beni aramayın gidin işinizi yapın istasyon müdürü mesut bey yardımcısı mert bey alkollü bir şekilde iş yerine geliyorlar kimse ses çıkarmıyor bir şey yapmıyor genel müdürler gelince bize söylenen el pençe bekleyin gidince yine köpek muamelesi yapıyorlar su saatlerini kontrol ediyoruz saçmalık ben oraya yakıt görevlisi olarak girdim deneme tahtası yaptılar kafalarına göre tutanak tutup işten atıyorlar

Ercan sonuçtan memnun

28 Ağustos 2024 13:24