18 Temmuz 2023 10:15

Toshiba 55qa7d63dt model QLED televizyon aldım ve servis kurduktan sonra televizyonun tüm kenarlarında ışık süzmeleri olduğunu ve bazı yerlerde bulutlanma şeklinde olduğunu fark ettim. Servisi aradım değişim talebinde bulundum, servisten gelen çocuklar da evet sıkıntı var dediğiniz gibi dediler. Video ve fotoğraf yolladık servise durumun normal olduğunu söylüyorlar. Şu anda bana. Yeni aldığım ve her yerinde ışık süzmesi hatta bulutlanmaya varan bu süzme nasıl normal olabiliyor? Sorun çözülmediği takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım ve sonucunu hep beraber göreceğiz Vestel.

Arif
Arif
30 Temmuz 2023 20:27

Işık sızması normalmiş yani ben ekranda koyu bir ortamda çekilmiş bir şeyler izlerken bir yandan da kenarlarda bulutlu görüntü mü seyredeceğim? Aldığım günün ertesi başvurdum bu durum için size yani televizyon daha sıfırken ama ürünün ayıplı olduğunu bir türlü kabul etmiyorsunuz. Artık Vestel güvencesini gördüğüm hiçbir ürünü almamamız gerektiğini bu politikalarınızla göstermiş oluyorsunuz

Onur sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 14:17
Utku sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 19:48
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
09 Eylül 2023 23:31
"Süreç tahmin ettiğimden hızlı ilerledi. Yeni ürünle değişim yapıldı. Gerekli bilgilendirmeler ve sürecin hızı açısından çok memnun kaldım. Teşekkürler Vestel"

12 Ağustos 2024 05:30

Toshiba 55 İnç Televizyonda Işık Sızmasını Fabrika Kabul Etmedi