27 Haziran 2024 21:14

06.05.2024 tarihinde toptanico. GO sitesinden toka siparişi verdim. 750 TL ücreti bana gönderdikleri Ibn numarasına havale ettim. Termin süresi için 4-14 İş günü şeklinde bilgi tarafıma verildi. Fakat 14 iş gününe kadar bekledim. Tarafıma tokalar gönderilmedi ve gecikme ile ilgili bilgi verilmedi. Defalarca ulaşmaya bilgi almaya çalıştım. Fakat uzun sureler hep cevap verilmeyip sonrasında geçiştirici cevaplar verildi. Daha sonra tam 1 ay sonra 07.06 2024 ürünler tarafıma gönderildi. Ürünler tarafıma geldiğinde evde olmadığım için o an açamadım. Ürünleri 15.06 2024 tarihinde açtığımda ürünlerin talep ettiğim ürünler olmadığı gördüm. 1 ay beklediğim yetmiyormuş gibi bir de yanlış ürün gönderdiler. Sonrasında ilgili kişiye ulaşmak istediğim zaman ulaşamadım. Mesajlara çok geç cevap vermekte ve olumsuz sanki suç onların değilmiş gibi yanıtlar vermektedir. Bu pazar cemiyetim olduğunu ve acil lazım olduğunu belirttim. Onlar değişim yapalım dedi tamam deyip yine güvendim. Sözde bugün kargoya verilecek pazar gün ki cemiyete yetişecekti. Şu an bırakın toka göndermeyi telefonların bile açmıyorlar. Resmen şu an mağdur oldum. Hem maddi hem manevi. Ve en yetkili ilgili kişilere Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim.

06 Temmuz 2024 10:31

Toptanico. GO Ürün Ve Satıcı Şikayeti

12 Ocak 2024 21:35
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 18:39

Feyzanur
10 Ekim 2024 13:25
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
05 Ekim 2023 14:12