Veli sonuçtan hiç memnun değil

Tonny Black İade Koşullarını İmkansızlaştırıyor

02 Haziran 2023 22:55

11 Haziran 2023 13:37

İade prosedürü uygulanmıyor. İade istedim ve şikayette bulunduğum için üyeliğim silindi. Şu an sipariş bilgilerime de ulaşamıyorum. Bu konuda bu kadar şikayet varken halen nasıl hatalarını düzeltmiyorlar ve müşteri memnuniyeti için çalışma tapmıyorlar ve şikayet almaya devam ediyorlar anlayamıyorum

Ek
Ek
02 Haziran 2023 20:59

Tonny Black firmasından 855910614 sipariş numarası ile ayakkabı aldım ve standart ayakkabı numaram gereksiz bir şekilde büyük geldi. Tüm online sitelerde iade prosedürü şirketin kendi sayfasından yapılır ve çok basit bir işlemdir. Tonny Black firması önceki iade şikayetlerini okumuş olsaydım alışveriş yapmazdım. Bir çok şikayet var ve hepsi doğru. Firma sayfasında iade prosedürü için bir yönlendirme yok. Müşteri temsilcisinin aranması söyleniyor. Her ayrı aramada mutlaka görüşme sıranızın 33-34 olduğu söyleniyor. Ama her aramada. Standart bir bekletme sırası var yani. Bunu mahkeme aşaması olursa tek tek görüşme ses kayıtlarını alarak şikayet unsuru olarak kullanacağım. İade prosedürünü bu kadar zorlaştırmalarını da ayrıca şikayet unsuru olarak belirtip ayrıca Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. İki gündür müşteri temsilcisini 33-34. Görüşme Sırasından başlayarak bekledim ancak 40-50 dakika beklememe rağmen hiç bana sıra gelmedi. Bu tamamen dolandırıcılık. Mail ile değişim istedim değişim olmayacağını iade etmem gerektiği söylendi ancak iade kodu ne sayfadan ne de müşteri temsilcisinden alınamıyor. Ayakkabıyı direk göndermek istemiyorum çünkü bir işlem yapılacağına güvenmiyorum (eski şikayetler bu yönde) ve hem paramın hem ayakkabının elimden alınmasını ve süreçte ikisininde kaybolmasını göze almak istemiyorum. Zaten sayfada bir iade adresi vs. Yok. Bir an önce firma tarafından bir cevap bekliyorum aksi takdirde mağduriyetimi Türkiye Cumhuriyeti Adalet bakanlığında arayacağımı beyan ediyorum.

11 Haziran 2023 13:26

Tonnyblack sitesi halen iade için dönüş yapmadı. Emaillerime cevap verilmiyor. Web sayfalarında İade prosedürünü gösteren bir açıklama, adres veya iade bildirimi girilecek alan yok. Müşteri temsilcilerini saatlerce bekliyorsunuz sıranız sürekli 30 lar civarında. Bu siteden alışveriş yapmak size hem paranızı hem de aldığınız ürünü kaybettirebilir.

16 Ağustos 2023 14:41 (Şikayetten 2 ay sonra)

Tonny Black müşteri destek departmanımız siz değerli müşterimizin fikir ve taleplerini dikkate alarak uygun çözümü sağlamıştır. sağlıklı günler dileriz.

17 Ağustos 2023 22:23

Merhaba, Oya hanim ilginiz için teşekkür ederim. İade kodu verdiniz ancak daha önce siteye üye olduğum email adresim ile sitenize giriş yapamıyorum. Müşteri hizmetlerine email yazdım cevap bekliyorum. Sitenize girmem ve sipariş bölümünden iade işlemi başlatmam lazım ancak geçerli email adresim artık sitenizde geçerli görünmüyor. Üyeliğimin aktive edilmesini rica ederim.

18 Ağustos 2023 21:28

Oya hanim, Halen müşteri hizmetlerinden e-mailime cevap gelmedi. Verdiğiniz iade kodu sayfanıza girip iade prosedürünü gerçekleştiremediğim için bir işe yaramıyor. İade koduyla aldığım ayakkabıyı yollasam bilgilerim olmadığı için geri ödemede alamam. Üyelik bilgilerim ile sayfanıza girebilmem ve iade prosedürünü gerçekleştirebilmem için halen yardımınızı bekliyorum.

25 Ağustos 2023 16:39

Tonnyblack halen gerçek çözüm için beni aramadı ve çözüm için yardımcı olmadı. Oya hanim isminde biri aradı şikayetimi geri almamı iade yapılacağını söyledi. Ancak hiçbir gelişme olmadım şikayetim geçerlidir ve iade veya değişim için hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar

Ayşe
Ayşe

Aynı sorunları yaşıyorum iade kodu yok ve hangi kargoya teslim edileceği belirtiliyor nabicami bilmiyorum iade etsem de muhtemelen iade bedelim verilmeyecek bu yanlış düzeltilmeli insanlar mağdur edilmemeli dönüş istiyorum ayakkabı bedeni uymadı.

İade Sürecinde Uzun Süreli Gecikme Ve Müşteri Hizmetleri Oyalaması

29 Nisan 21:36

İade Edilen 1.600 TL’lik Siparişim 20 Gün Beklememe Rağmen Hesaba Yatırılmadı

16 Mart 12:27
iade-edilen-1600-tllik-siparisim-20-gun-beklememe-ragmen-hesaba-yatirilmadi-1.jpg

Eksik Gönderilen Ürün Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

21 Aralık 2025 23:11
Eksik Gönderilen Ürün Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet
eksik-gonderilen-urun-ve-ulasilamayan-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
eksik-gonderilen-urun-ve-ulasilamayan-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-1.jpg