Hadımköy Akpınar TOKİ Konutları Güvenlik Sorunu

Büşra
05 Haziran 2023 02:03

Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy TOKİ 2.bölge güvenlik görevlilerinin görevini suistimal etmesi sebebiyle şikayetçiyim.

Bugün hatalı park sebebiyle arandık, azarlar gibi, saygısızca kendini bilmez bir üslupla telefon görüşmesi yapıp 3 kere isminiz ne diye sorulduğunda 3.de güvenliğe gel diye yanıt aldık. Güvenliğe gittim ve benim ödediğim aidatla maaş alan güvenlik görevlisinin ve güvenlik görevlisi arkadaşlarının haddini bilmez bir şekilde konuşması ve tavırları üzerine bu şikayeti oluşturuyorum. Herkes görevini layıkıyla yerine getiriyor olsa ülkede hiç problem kalmayacak. Güvenlik görevlisinin ismi D*** Hanım. Daha önce de güvenlik şefi olduğu söylenilen bir hanımın yine lakayıt tavırlarına maruz kalmıştım. Güven böyle oluşmaz.

Güvenlik görevlisi D** Hanımla sesli bir şekilde durumu tartışırken erkek kardeşi geldi, güvenliğin güvenliğinden erkek kardeşi sorumlu olacaksa bizler tam olarak kim tarafından güvenceye alınacağız? Genel olarak komşularında son derece şikayetçi olduğunu gördüm. Bildirilmiyor sanırım.

Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Aytaç
05 Mayıs 2024 17:49
Hadımköy TOKİ Site Yönetiminin İlgisizliği
Mehpare sonuçtan hiç memnun değil

Düziçi TOKİ'de Emlak Yönetiminin İlgisizliği Ve Güvenlik Sorunları

Mehpare
21 Ağustos 2025 17:16

TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım Yönetim Sorunu

Mila
03 Eylül 2024 13:07

TOKİ Kura Sürecinde Bölge Değişikliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

14 Ağustos 2025 02:42

TOKİ Hak Sahipliğim Farklı Semte Verildi!

Zeynep
14 Ağustos 2025 05:43