Ayşegül sonuçtan çok memnun

Togg'un Kredi Kampanyasında Yaşanan Belirsizlik Ve Ödeme Güçlüğü

04 Ekim 2024 13:25

Togg'un 700.000 TL faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak adına çoğu bankaya başvuruda bulunduk. Hanemizde iki adet maaş olup, ödeme gücümüz olmasına rağmen halen kredi başvurularından olumlu sonuç alamadık. Şu an ön sipariş verdik ve ödeme kısmında sıkıntı yaşıyoruz. Madem verilemeyecekti ya da tutar değişikliği yaşanacaktı neden bu kampanya detaylarında belirtilmedi? Bu sorunun ivedilikle çözülmesini talep ediyorum.

profile profile
07 Ekim 2024 14:00 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ayşe
Ayşe

Ben de Togg ön başvuru ücretini yatırdım ve faizsiz 700 bin tl kredi kullanmak istiyorum. Aylık en az kaç tl gelir olması gerekiyormuş 700 binlik kredi için? Ayrıca eşin kefil olmasını kabul etmiyorlar mı Eşim de ben de devlet memuruyuz

Ayşegül

Merhaba, biz sorunumuzu çözdük. Banka iki adet maaş bordrosuna bakıp karar veriyor. Beni eşime kefil olarak gösterip 700 bin tl ön onayı veriyor. Lakin, kefil olduğunuz için 10-15bin arası hayat sigortası kesintisi yapıyor. Bazı bankalar bunu 700bin tl'den kesiyor ve Togg'un hesabına eksik yatırıyor, bazıları ise bunu sizden talep edebiliyor. Bunun dışında trafik sigortası ve kasko ücreti de çıkıyor ancak bu talep bankadan bankaya değişiyor.

Mert
Mert

Hangi model için ne zaman sipariş oluşturmuştunuz?

T10x

Togg Kredi Sürecinde Mağduriyet Ve İletişim Sorunu

Hüseyin
24 Haziran 2025 14:19
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
13 Mart 2025 07:01