İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Togg'da Geliştirilmesi Gereken Çok Şey Var

İrfan
05 Temmuz 2024 18:27

Togg'dan pişmanım, memnun olmadığım hususlar var ve çözülemiyor. En büyük sıkıntım Bluetooth'un çalışmaması. Kablosuz telefon şarjı çok kötü. Çok sık arabayı çalıştıramama problemi yaşıyorum. Arada kendi kendine alarmı çalıyor. Anahtarla bagaj açılamıyor. Uygulaması çok işlevsiz ve en önemlisi servise randevu alınamıyor. Bunu Togg'un kendi geri bildiriminden yazmak istedim. Onu bile yapamadım.

10 Temmuz 2024 12:32 (Şikayetten 4 gün sonra)

Fatih
Fatih

04-12-2024 günü Tarafıma gönderilen 1.5.4 yazılım güncellemesini aracıma kurdum. 21.1.26 ve kalibrasyon için 17 gündür, 10'a yakın talep açtım. Togg Care Şikayet kategorisi, Bilgi Talebi olarak değiştirilip kapatıldı. Görüşmelerimizde 1.5.4'ün Sehven gönderildiği ifade edilse de, araç daha önceden zaman zaman kırmızı bagaj açık uyarısı verdi. En nihayetinde bugün sabah ekranları kapattı, sisli, puslu, soğuk Ankara trafiğinde, ön cam buğulu, yan aynaları hiç kullanmadan, klima, dörtlüler, sinyaller, sis lambalarını hiç kullanmadan eşim ve çocuğumu güvensiz bir şekilde, zor bela okula ulaştırdım. Normalde kimseye zorluk çıkarmak hedefinde olmayan biri olarak, artık buraya yazmaktan başka çare olmadığını gördüm. Kayıtlara geçmesini istiyorum.

Emir
26 Nisan 2024 02:29
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aracımın Bitmeyen Sorunları

Tolga