Mine sonuçtan hiç memnun değil

Togg Yetkili Servis Hizmeti!

12 Temmuz 2024 13:15

Aracımızı 31.05.2024 tarihinde teslim aldık. Aldığımız gün arıza gösterdi. Yetkililerle telefonla çözdük fakat arıza sürekli tekrarladı. Aracı 1 hafta kullanamadan servise götürdük. 2 hafta sonra aradılar, gittik aldık fakat 3. Gün tekrar aynı arızayı gösterdi. Tekrar servise götürdük. 3 haftadır serviste, araba henüz yapılamadı. Devamlı haftaya diyorlar, yetkili kimseyle görüşemiyoruz. Servistekiler sürekli haftaya erteliyor. Lütfen artık yetkili birisi yardımcı olabilir mi?

14 Ağustos 2024 14:29

Aracımız servisten çıkmadı bilgi alamıyoruz yetkili birisiyle görüşemiyoruz lütfen yardımcı olur musunuz 26 Haziran 2024 tarihinden beri serviste araç

14 Ağustos 2024 14:24

31 Mayıs 2024 tarihinde teslim aldığımız aracımız ilk gün arıza gösterdi servise gitti geldi tekrar aynı arızayı gösterdi tekrar servise gitti 26. Haziran2024 tarihinden beri serviste ve bir yetkili ile görüşemiyoruz bilgi alamıyoruz aracımız ne durumda bilmiyoruz bir yetkili ile görüşmek istiyoruz artık lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler

12 Temmuz 2024 13:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)
12 Temmuz 2024 13:41

Bize arızalı aracı verdiniz ilk 5. Dakilada arıza gösterdi halada uğraşıyoruz 1 hafta bile kullanamadık aracı servisten gelmiyoki sizce bu normal mi nereye kadar bekleyeceğiz yapılmasını yapılmıyorsa olmuyorsa değişim yapılsın aldğımıza çok pişman olduk çevremidekilerede ayrıca kötü örnek oldu bu durum savunacak bir durum kalmadı

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
31 Ekim 2024 10:32

Yaşar
19 Nisan 2025 09:33
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servis Mağduriyeti 8 Gün Hiçbir Şey Yapılmadan Araç Teslim Edildi

Onur