Lokman
16 Temmuz 2024 00:38

30.05.2024 tarihinde aracımı Gebze’den teslim aldım. Teslim sırasında araçta gördüğüm kusurları teslim eden personele bildirdiğimde, servisten randevu alarak yaptırmam gerektiği bildirildi. 08.06.2024 tarihinde servis randevusu için 100875*** talep numarası ile randevu oluşturdum. Tarafıma dönüş olmadı. 10 gün sonra tekrar müşteri hizmetlerini aramam sonucunda arayacaklarını söylediler ve servisten aradıklarını söyleyerek 25.06.2024 tarihinde Atatürk Havalimanı'na gidebileceğimi bildirdiler. 25.06.2024 tarihinde servise gittim ve randevumun olmadığını bildirdiler. Sitemlerim sonucunda yetkili arkadaş yoğunluk olduğunu, haftaya yardımcı olacağını bildirdi. Bu olumsuz durumu 25.06.2024 tarihli 100936*** talep numaralı şikayetimde bildirdim ve geri dönüş yapılmasını istememe rağmen hiçbir dönüş yapılmadı. 01.07.2024 tarihinde servise tekrar gittim, şikayetlerimi bildirdiğimde bütün araçlarda bu sıkıntı olduğu bildirildi. Düzeltilmesi için 1 ay arabanın serviste kalması gerektiği, ağustostan önce verilemeyeceği bildirildi. Aracımda aşağıda belirttiğim sorunlar var. Aracı teslim aldığımdan itibaren bu sorunları yaşıyorum. Fotoğraf ve videolarla da gösterdiğim sorunlarımın çözülmesi için lütfen servis desteği verin. Ürettiği ürünün arkasında durmamak yanlış bir eylemdir.

Sorunlar:

- Arka fiskiye su akıtıyor
- Ön cam direk döşemeler oturmamış, koltukların dikişleri açılıyor ve düzgün değil, arka bagaj plastik oturmamış, ön kapı tutamaç oturmamış
- Bagajı açınca anahtarsız giriş çalışmıyor
- Enerji arızası
- Yolda giderken siyah ekran
- Sağ ayna ayarı bozuluyor
- Akü düşük uyarısı veriyor ama akü dolu
- Sinyal açıkken direksiyon gıcırdıyor
- Otomatik ultrasonik park arızası
- sos kırmızı uyarı kalıyor. Ekranlar kitleniyor
- Hoparlörden cızırtı geliyor
- Arka kemer sesli ikaz kaldırma
- Ampul arıza yanıyor

profile profile profile
18 Temmuz 2024 08:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

Samet
Samet

Togg pişmanlıktır ustam biz daha elektrikli araç üretmeye binmeye hiç hazır değiliz.

Volkan
Volkan

Çoğu sorunu bende yaşıyorum. Firmanın ilgisizliğinden bıktım artık uğraşmayacağım. Ödemeleri biter bitmez elden çıkartacağım çünkü böyle bir sıfır araç satışı olamaz olmamalı.

Abdullah
Abdullah

Keşke teslim almasaydınız bu şekilde

Mine sonuçtan hiç memnun değil

Togg Yetkili Servis Hizmeti!

Mine
12 Temmuz 2024 13:15