Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Togg Yerli Ve Milli Araçta Servis Çilesi!

Zeki
18 Aralık 2024 17:51

"Yerli ve milli duygularla" aldığımız aracımız tamamen pişmanlığa dönüştü. Bir buçuk ay önce silecek sorunu başladı, aynı zamanda dc şarj istasyonundan yüksek güç alamıyorum. Servise telefon ile hiçbir şekilde ulaşamadım. 11.11.2024 tarihinde Togg Car'dan yazdım. Şikayetim kapatıldı, geri dönüş yapılmadı. 14.12.2024 tarihinde araçta farklı sorun çıktı, uzaktan yardım ile sigorta söktürüldü, servis randevu verecek dendi, arayan soran yok. Çok uzun uğraş ile servise ulaştım, en erken 23.01.2025 tarihine randevu veriliyor. Silecek acil olduğu için bu hafta sabah gelin diyorlar, diğer arızalara acil olmadığı için bakılmayacakmış! Silecekte orada sorun yaparsa değiştirilebilirmiş! Eskişehir'de yaşıyorum, 3 saatlik yolu silecek için ayrı, 1 ay sonra diğer sorunlar için ayrı (10 gün serviste kalabilirmiş), 10 gün sonra tekrar aracı almak için, muhtemelen 1 ay sonra da yazılım güncellemesi için tekrar gidecekmişim. 1 gelişte hepsini halledin diyorum, kabul etmiyorlar. Paramızla rezil olmak mı, sonuna kadar yaşıyoruz. Araç piyasaya çıkalı 15 ayı geçti, hâlâ yeni servis ağları olmamasını geçtim, Ankara'da bulunan servis ile teslimat noktası bile ayrılmıyor, gidenler bilir iğne atsan yere düşmez. Firma tamamen seri üretime geçip kredi kampanyası ile satışı yığmak ile meşgul. Yeni yatırımlar ile her ile bir servis kurmak gibi dertleri yok. Elin Çinlisinin bizim ülkemizde sunduğu hizmeti biz yerli ve milli markamızdan alamıyorsak, kendilerini sorgulamalarını tavsiye ederim.
Not: Markayı milli markamız gördüğüm için birçok olumsuzlukta adı lekelenmesin diye hazmettim ama resmen dalga geçme boyutuna geldi, kendileri bizim kadar çaba sarf etmiyorlar.

profile profile

Mete
Mete

Aynen katılıyorum sana, servis çok uzun zaman veriliyor 2 ay sonrası için gün veriyorlar, bu resmen facia

Güngör sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servis Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet Ve Memnuniyetsizlik

Güngör