Togg Sipariş Süreci Belirsizliği Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri!

14 Aralık 2024 11:13

04/12/2024 tarihinde sipariş oluşturup (sipariş no: 20712822) ön ödemeyi aynı gün yatırdım ancak üzerinden 10 gün geçmesine rağmen herhangi bir gelişme yok (sipariş alındı diye gözükmektedir.) 800 bin tl sıfır faiz kampanyasından yararlanmak için alıyorum. Süreç ne kadar uzayacak bilgi veren de yok müşteri temsilcisi atanıyormuş daha arayan olmadı ne aşamada önümde kaç kişi var ay sonuna yetişme ihtimali nedir bu konularda en azından bir bilgi verilmesi lazım. Malum yıl sonu olması nedeniyle zam gelebilir kampanya devam etmeyebilir o yüzden bu bilgiler daha önemli oluyor. Bu yönden müşteri hizmetleri zayıf kaldı.

profile profile

Hafize
Hafize

Kaç günde geldi faturanız? Bizde 21 inde başvurduk size en azından fatura gelmiş biz de yararlanmak için başvurduk ama geri dönüş olmadı

Beria
Beria

Bir değişiklik var mı siparişinizde 10.12.2024 de sipariş verdim hala değişiklik yok Ayder beyaz siparişim sizin hangi renkti acaba?

Benim Kapadokya v2 full paket krem koltuk 17sinde proform fatura geldi on kredi onay için başvurdum ödeme aşamasına geçmedi bekliyorum

Ali
20 Mart 2025 13:48

Mert
19 Nisan 2024 11:39
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aralık Kampanyası Mağduriyeti: Belirsizlik Ve Faiz Endişesi

Tuğba