Saim sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servis Ücretinde Müşteriyi Yanıltıyor

Saim
01 Ekim 2024 13:40

27.09.2024 tarihinde Antalya Togg servisine aracımın ön yolcu koltuğunun ileri geri hareketinde sıkıntı olduğundan kaynaklı götürdüm. Diğer pozisyonlar faal çalışmakta idi. Öğleden sonra servisten arandım. Oradaki bayan (y*** Hanım) bana koltuk kılıfının iplerinin dolanmasından kaynaklı sökülmesi gerektiğini bu işlem için 2000 TL +KDV işçilik ücreti alınacağını. Eğer parça değişimi vs gerekiyorsa telefonla bilgi verilip onayım doğrultusunda hareket edileceğini parça değişimi yoksa iplerin temizlenip sorunun giderileceği iletti. Bende kabul ettim. Aynı gün dönüş gelmeyince ertesi gün servisi tekrar aradım işlemin devam ettiğini söylediler. Öğleden sonra koltuğun montajının tamamlanacağı söylendi. Öğleden sonra servise gittim bir iki saat bekledim. İşlemin tamamlandığını ödeme için banka hesabına transfer yapmam söylendi. Fiyatı sorduğumda şoka uğradım. 5676 TL bir masraf olduğunu söylediler. Ben değişen parça veya başka bir şey olup olmadığını neden fiyatın bu kadar yüksek çıktığını sordum. Ayrıca bu durumla ilgili herhangi bir ekstra ücret çıkacağının da bilgisi verilmemiş idi.
Bana bir kablonun soketinin çıktığını (belki sökülürken de olmuş olabilir) bilemiyorum. Bundan dolayı değişimi gidildiğini söylediler. Bende bu parçanın fiyatını sordum KDV dahil 1729 TL dediler. Peki dedim 5600 TL nereden geliyor koltuk sök tak montajı 2000 +KDV demiştiniz. Bu işte bir yanlışlık var dedim. Sonra tatmin edici bir cevap alamadım. Faturaya baktığımda işçilik + kaporta 4954 TL bir rakam çıkarılmış. Her ne dediysem bir türlü doğru düzgün cevap alamadım. Daha fazla tartışma girmek istemediğimden ve o an sonucu değiştirmediğinden parayı kredi kartıyla ödemek istedim. Ona da pos sistemlerimiz çalışmıyor nakit hesabınızdan ödemeniz lazım dediler. Banka da nakit olmadığını ve kredi kartıyla veya mail order ile ödeyebileceğimi belirtti. Bir süre beklettiler onay almamız gerekiyor dediler. Ve sonrasında bir şekilde onay alıp kredi kartıyla ödedim. Daha ilk garanti dışı bir işlemde bu kadar mağdur ediliyorsam bu araçların yarın garantileri bittiğinde ne gibi durumlarla karşılaşacağız Allah bilir. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım.

02 Ekim 2024 10:05 (Şikayetten 20 saat sonra)

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10x: Bitmeyen Arıza ve Servis Mağduriyeti

06 Mart 2025 19:02

Togg'un Bana Yaşattıkları

Turgay
26 Eylül 2024 21:20

Togg Servis Hizmeti Veremiyor!

Seckin
25 Temmuz 2024 19:56