Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Philips Yeşil Ekran Sorunu

09 Ağustos 2024 21:58

Tod TV üzerinden geçen sezon bitmeden bir Lig TV paketi aldım. Aşağıdaki gibi yeşil, saçma sapan hatalar aldım ve son maçları izlememe engel olacak sorunlar yaşadım. Bu arada televizyonum Philips Ambilight, sitesinde yazan model kısmını tamamen karşılıyor. Müşteri hizmetleri beni aradığında Philips markasında problem olduğunu ve önümüzdeki sezon bu sıkıntıyı yaşamayacağımı belirtti. Para almaya gelince her ay düzenli alınıyor fakat hizmete gelince yine sıfır. Sezonun ilk maçı yeşiller içinde hiçbir şey olmadan izlememe sebebiyet veriyor. Bunun için hizmet almıyorum ve bir çözüm de sunulmuyor. Saçma sapan canlı destek ve telefonu çalmayan bir müşteri hizmetleri var. Bir maç keyfi olacak, o da rezil oluyor. Madem hizmet veremiyorsunuz, o zaman paket çıkartmayın. İnternet hızımı soracak olursanız, 100 megabit.

profile profile profile
20 Ağustos 2024 14:29

Hala bir irtibata geçmişlik veya çözüm sunma durumu oluşmadı. Yapılan hizmete bir çözüm olmalı diye düşünüyorum.

29 Ağustos 2024 15:21 (Şikayetten 19 gün sonra)

Merhaba Görkem A., irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için tarafınıza sözlü bilgi verilememiştir. Kayıtlardaki e‑mail adresine 7/24 iletişim kanallarımızdan bize ulaşabileceğine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
09 Ağustos 2024 21:50
Smart TV'de Tod TV İle Karıncalı Maç İzleme Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 20:18
Premier Lig Yayınında Sürekli Donma ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 19:46
Tod TV Müşteri Hizmetlerinde Çıkmaz Sokak: Çözüm Yerine Sorun
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
04 Nisan 2024 15:12