Yakup sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 15:12

Lig TV TOT üyeliğimde maçları izleyemiyorum. Mobil cihazımdan izleyebiliyorken, yeni aldığım Philips 55PUS8808 model televizyonumdan maalesef izleyemiyorum. Eski televizyonumu bu sorun nedeniyle değiştirdim ancak yine bir çözüme ulaşamıyorum. Sürekli aynı ekranla karşılaşıyorum. Müşteri hizmetlerine ulaşmak da mümkün olmuyor. Üyelik ücreti ödüyoruz fakat izleyemiyoruz. İnternet hızım fiber ve 950 Mbps. Uygulamayı sildim ve defalarca yeniden yükledim ama sorun çözülmüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise sadece uygulamayı silip tekrar yüklememi öneriyorlar. Bir çözüm arıyorum.

27 Nisan 2024 20:06

Tod 3 aydır maçları izleyemiyorum kaç defa aradım bana çalışma olduğunu söylediler gerçi bunların müşteri hizmetleri yok sadece buradan yazışma şeklinde bunu nasıl kurumsal firma sesimizi duyan yok mu çok mağdur var para verdik üye olduk ama maç yok Yeter artık şuna bir çözüm bulun bizde kurtulalım ya da bir şey deyin

Ek
Ek
05 Nisan 2024 11:23 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Yakup D., ile 05.04.2024 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

07 Nisan 2024 11:32

Evet tod tarafından arandım çalışmalar devam ettiği ni sorunu çözüleceğini söylediler buraya kadar güzel 👍 ama çözüm hala yok

13 Nisan 2024 19:58

2 aydır yeni TV aldık ama tod maçları açılmadı izleyemedim bir türlü aradılar çalışmalar devam ediyor dediler ama sonuç yok aynı düzelmedi üyelik ödüyoruz karşılığı yok bu kadar vurdumduymazlık olamaz üstelik müşteri hizmetleri de yok ulaşılamıyor sinir bozucu

19 Nisan 2024 21:13

Çözüm aylardır yok bir türlü sorunu çözemedik tod müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız çünkü öyle bir müşteri hizmeti yok zaten lütfen bu işe bir çözüm bulun artık para verdik maçları izleyemiyoruz

Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Philips Yeşil Ekran Sorunu

Görkem
09 Ağustos 2024 21:58
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran
11 Ağustos 2024 22:29
TOD Tv Tod Üyeliği Pişmanlıktır.
TOD Tv Tod Üyeliği Pişmanlıktır.

Aykan
26 Ocak 2025 17:44
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Süper Lig Paketim Var, Maçları Televizyonda İzleyemiyorum

23 Eylül 2025 19:07
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

Gökay
20 Mayıs 2024 23:49