TOBB ETÜ Hastanesi Doğum Paketine Dahil Ücretsiz Dedikleri Her Şeyin Ücretini Aldılar

25 Nisan 2023 21:51

17.04.2023 tarihinde sezaryen doğum için hastaneye yatış yaptık. Hastaneye; sezaryen doğum paketi ve 2. Refakatçi için ücret ödeyeceğimiz söylendi. Yapılan tüm işlemlerde 'Bu işlem pakete dahil değil mi? İlave bir ücret çıkmayacak değil mi? ' diye defalarca sorduk ve hepsinde de 'Evet bu pakete dahil.' denildi. Taburcu işlemleri için gittiğimizde 4 tane işlem için ilave ücret çıkardıklarını gördük. Sezaryen esnasında kanı durdurmak için bile ücret talep ediyorsunuz. Ağrı kesici için butonu biz istemeden gelip taktınız onun bile parasını istiyorsunuz. Hastanenize gelen bir hastanın kanını durduramayacaksınız veya ağrısını kesmeyeceksiniz o sezaryen paket ücretini neden alıyorsunuz. O zaman yapılan her işlemi kalem kalem fatura edin. Öyle ödeyelim! Göğüs ucu çıkarıcı ve göğüs ucu koruyucuyu çıkarıp verdiniz. 'Bunlar ücretli mi? ' diye soruyoruz 'Hayır pakete dahil.' cevabını alıyoruz. Taburcu işlemlerinde bunların hepsini fatura ediyorsunuz. Tarafıma bilgi verilmeden sunulan bütün hizmetlerin ücret iadesini tarafıma ivedilikle ödenmesini istiyorum. Aksi takdirde yasal yollara başvuracağım.

26 Nisan 2023 17:36 (Şikayetten 19 saat sonra)

Hastamızın yazılı olarak başvurusu da bulunmakta olup, konu Başhekimliğe iletilmiştir, süreç incelendikten sonra tekrar hastamıza bilgilendirme yapılacaktır. Sağlıklı Günler Diler, Saygılarımızı Sunarız..

Dilekçeme Cevap Almayan Hastane Yönetim Kurulu Ve Doktor Tutumu

13 Nisan 18:07
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Dışı Testlerle Beklenmedik Ek Ücret Talebi

30 Mayıs 2025 04:38
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Sisteminin Eksikliği Ve Uzun Bekleme

09 Ocak 14:05