KVK Ve Tazaar 4 Aydır Serviste Olan Tineco Makinamı Hala İade Etmedi

Nükhet
01 Kasım 2023 11:55

Yaklaşık bir ay önce Tineco S3 cihaz aldım 1 yılını doldurmadan arızalandı. KVK servise verdim. Su ile çalışan bir makineye motoruna su kaçtı diye garanti dışı bıraktılar, Yedek parça için KVK'ya benden 1.800 TL ödedim. İki defa oldu diye teslim ettiler fakat eve gittiğimde çalışmıyordu, kontrol etmeden geri vermişler. 4 aydır serviste, Tazaar firması ilgilenmiyor KVK ilgilenmiyor hiçbir muhatap yok, Tüketici Mahkemesi'ne şikayet ettim icra yoluna başvuracağım.

02 Kasım 2023 16:03 (Şikayetten 1 gün sonra)
Nükhet
16 Kasım 2023 09:15

8 Kasım tarihinde KVK servisinden tineconuz hazır diye beni aradılar. 4. Kez tamir ettiklerini kontrol ettiklerini söyledikleri cihazımı almaya gittim. İşte izin aldım çok sıkışık bir yere park etmek ve polislerle her seferinde tartışmak zorunda kaldım ve sonuç yine kontrolleri yapıldı dedikleri cihazımı yapmamışlar. 4. Kez beni oldu diye çağardılar ve artık dalga geçtiğini düşünüyorum hem KVK'nın hem Tineco'nun. Zaten Tüketici heyetine şikayet etmiştim. Şimdi tazminat davası açmayı düşüyorum. İnsanın vakti emeği böyle harcanamaz. 4 defa servise alıp yapamadığın makinenin ya yenisini vermen ya da ücret iadesi yapman gerekir. Ayrıca bu makineyi alan herkesin mutlaka motoruna su kaçmış. Ayrıca müşteri hizmetlerine asla ulaşılamıyor. Bu kadar sıkıntı yaşadıktan sonra resmi yollarla çözmeye çalışacağım.

Ayşe
03 Aralık 2023 00:46

Pinar
18 Mayıs 2024 18:13
Tineco Floor One S3 Garantisiz

Gülçin
23 Eylül 2023 21:11
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Tineco Motora Su Kaçması

Halime